Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Πανιώνιος έχει βρει τον δρόμο του και ανθρώπους που τον αγαπάνε»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου.

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρονται:

"Το περασμένο καλοκαίρι όταν και κληθήκαμε να οργανώσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα για να αγωνιστεί στα αχαρτογράφητα πελάγη της Γ Εθνικής το αναλάβαμε ως ιερό καθήκον. Δεν κρυφτήκαμε καμία στιγμή πίσω από το δάχτυλο μας και φτιάξαμε έναν οργανισμό αντάξιο των ιδανικών που πρεσβεύει ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ.

Αυτό που θα αποτελέσει φάρο στην επιστροφή μας εκεί που ανήκουμε θα ειναι όταν όλοι συνειδητοποιήσουμε την δυναμική του συλλόγου και αποδεχτούμε την κατάσταση που βιώνουμε στο «σήμερα».

Αρχής γενομένης με την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο είναι η πολυτέλεια που θα έχει να επιδείξει η ομάδα μας ώστε να κάνει πρωταθλητισμό στην κατηγορία που βρίσκεται. Ο κόσμος μας είναι πολυτέλεια τόσο για αυτές τις κατηγορίες όσο και για τις παραπάνω και είμαστε σίγουροι πως η δύναμη αυτή θα σημάνει και την έναρξη της αναγέννησης της ΟΜΑΔΑΣ που όλοι αγαπάμε.

Οι δικές μας Κυριακές έχουν μόνο δυο χρώματα κι όχι κατηγορία.

Εμείς, ως διοικούσα επιτροπή, δηλώνουμε παρών για μια ακόμη χρόνια δίπλα στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ για να δώσουμε στα υπέροχα αυτά χρώματα την ζωντάνια και την ομορφιά που αξίζουν να έχουν.

Υ.Γ: Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει βρει τον δρόμο του. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει βρει και τους ανθρώπους που τον αγαπάνε πραγματικά."

Να αναφέρουμε ότι ουσιαστικά στην διοικούσα επιτροπή παραμένουν οι άνθρωποι που βρισκόταν και την περασμένη σεζόν στο "τιμόνι" της ομάδας, με τον κ. Σκούρα μονο να μην έχει τόσο ενεργό ρόλο, αλλά θα βρίσκεται κανονικά διπλα στην ομάδα .

Δεν υπάρχουν σχόλια