Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καθυστέρηση στην ανέγερση του νέου Κλειστού - Αναβλήθηκε η συζήτηση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αναβλήθηκε η συζήτηση της Δευτέρας (12/07) στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης, που αφορούσε τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αναβλήθηκε η συζήτηση της Δευτέρας (12/07) στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης, που αφορούσε τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την έναρξη ανέγερσης του νέου Βιοκλιματικού Κλειστού Γυμναστηρίου.

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, με δήλωση του κατήγγειλε το γεγονός αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “αυτοί που αγωνιούσαν για την καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών, στην πραγματικότητα είναι οι ίδιοι που δεν θέλουν να γίνει το έργο”.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Νέας Σμύρνης:

“Δυστυχώς, είναι φανερό ότι όλοι αυτοί που πριν λίγο καιρό αγωνιούσαν για την καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών για το εμβληματικό έργο του νέου Βιοκλιματικού Γυμναστηρίου του Δήμου μας, στην πραγματικότητα είναι οι ίδιοι που δεν θέλουν να γίνει το έργο. Με προσχηματικούς λόγους, χθες 12.7.2021, δεν συμμετείχαν στο Δημοτικό Συμβούλιο επικύρωσης των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την έναρξη των εργασιών.

Αυτοί που επιδιώκουν παραταξιακά οφέλη βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα μεγάλα έργα που αλλάζουν την όψη της πόλης μας.

Επαναφέρουμε το θέμα σε Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη 15.07.2021 τονίζοντας ότι δεν θα υποκύψουμε σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες γιατί έχουμε μάθει να βάζουμε πάνω απ όλα το συμφέρον των πολλών.

Αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της δημοτικής αρχής η αθλητική ανάπτυξη των Σωματείων της Νέας Σμύρνης.

Δεν μπορούμε να χάσουμε άλλο χρόνο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια