Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπάσκετ: Παρουσιάστηκαν οι πολύ όμορφες κάρτες στήριξης (photo)

Η παρουσίαση των καρτών στήριξης για την ανδρική ομάδα μπάσκετ έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (12/07) στο γήπεδο "Ανδρέας Βαρίκας".

Η παρουσίαση των καρτών στήριξης για την ανδρική ομάδα μπάσκετ έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (12/07) στο γήπεδο "Ανδρέας Βαρίκας".

Οι άνθρωποι που "τρέχουν" το τμήμα καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να "φτιάξουν" μία αξιοπρεπής ομάδα και γενικότερα το τμήμα να μπει ξανά στον σωστό δρόμο και να βγάζει υγεία.

Έτσι, σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργήθηκαν και παρουσιάστηκαν οι κάρτες στήριξης, οι οποίες πραγματικά είναι πολύ όμορφες, με ιστορικές αναφορές στην Σμύρνη και μάλιστα από την πρώτη μέρα αρκετοί φίλοι του συλλόγου έσπευσαν να τις αγοράσουν! 

Μία πολύ πρωτότυπη κάρτα-μπρελόκ, την οποία μπορούν να προηθευτούν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου, ενισχύοντας σημαντικά το τμήμα!

Μάλιστα, εντός των επόμενων ημερών και οι Πανιώνιοι εκτός Αττικής θα μπορούν να τις αγοράσουν διαδικτυακά μέσω της επίσημης μπουτίκ του συλλόγου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν όλα τα σημεία πώλησης.

Η νέα προσπάθεια, λοιπόν, που γίνεται (και) στο τμήμα του μπάσκετ έχει ξεκινήσει με θετικά βήματα και μακάρι να πάνε όλα καλά στη συνέχεια, να σταθεί ο κόσμος στο πλευρό της ομάδας και ο Ιστορικός να μπει ξανά στον δρόμο τωβν επιτυχίων! 



Δεν υπάρχουν σχόλια