Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τα κατάφερε ο Ιστορικός, ξεκίνημα με το... αριστερό στα μπαράζ ανόδου

Με το... αριστερό ξεκίνηγσε ο Ιστορικός στα play off ανόδου, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 1-0 από τον Ηρόδοτο.

Με το... αριστερό ξεκίνηγσε ο Ιστορικός στα play off ανόδου, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 1-0 από τον Ηρόδοτο.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη σε γενικές γραμμές δεν παρουσίασε ιδιαίτερα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αν και μέχρι το 64ο λέπτο, όταν δέχτηκε το γκολ δηλαδή, ήταν καλύτερος από τον αντιπαλό του, ενώ δεν είχε δεχτεί και κάποια πίεση από τους γηπεδούχους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανέρυθροι είχαν το πάνω χέρι στο ματς, είχαν και τις προϋποθέσεις για να βρουν ένα γκολ, όμως δεν υπήρχε καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια.

Μετά το 1-0, ο Πανιώνιος -έχοντας και τον παράγοντα κούραση από τον καύσωνα που υπήρχε- δεν κατάφερε να αντιδράσει όπως θα ήθελε και δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Στο άλλο ματς η Κηφισιά επικράτησε εκτός έδρας της Θύελλας Ραφήνας και έτσι Κηφισικά και Ηρόδοτος έχουν από τρεις βαθμούς στο ξεκίνημα των μπαράζ ανόδου.

Το παιχνίδι

Οι κυανέρυθροι μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και με τους Μούντριχα, Νίνο και Πίσπα να γίνονται απειλητικοί προς την αντίπαλη άμυνα, όμως έλειψε η καλή τελική ενέργεια.

Στο 9' ο Ηρόδοτος έκανε την πρώτη του φάση, όταν ο Στουρνάρας μπόλαρε σταθερά την κοντινή κεφαλιά του Ποτουρίδη.

Τέσσερα λέπτα αργότερα ήρθε η καλή στιγμή για τον Ιστορικό. Ο Πίσπας έκανε την καλή κεφαλιά μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Η τρομερή ζέστη που επικρατούσε δυσκόλευε πάρα πολύ τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιρειστών, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέφτει κατά διαστήματα.

Στο 28' έγινε ωραία σέντρα από τα αριστερά, από τον Νίνο, με τον Μούντριχα από καλή θέση να μην κάνει καλό κοντρόλ, χάνοντας έτσι την ευκαιρία για να απειλήσει τον Γεωργίου.

Δύο λεπτά μετά (30') ο Ιστορικός έφτασε μία ανάσα από το να ανοίξει το σκορ. Ο Ξυγκόρος έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Νίνο μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το δυνατό σουτ, όμως ο Γεωργίου με δυσκολία έδιωξε την μπάλα και κράτησε το "μηδέν" για την εστία του.

Στο 34' ξανά ο Πανιώνιος μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή του Ηροδότου. Ο Γροντής εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Μούντριχας πήρε την κεφαλιά από το ύψος του δεύτερου δοκαριού, όμως η τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε την μπάλα.

Λίγο αργότερα, στο 37', ο Πίσπας πέρασε όποιον βρήκε, γύρισε ωραία την μπάλα στην περιοχή, όμως ο Κανδυλάκης έδιωξε σωτήρια την μπάλα, πριν αυτή φτάσει στον αμαρκάριστο Νίνο.

Με το ξεκίνημα της "επανάληψης" ο Δημήτρης Κοροπούλης προχώρησε σε μία αλλαγή. Ο Σταμάτης πέρασε στην θέση του Λιούμη.

Συο 49' οι γηπεδούχοι απείλησαν, όταν ο Καργιωτάκης έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στη συνέχεια, στο 51', ο Μπρέγκου δοκίμασε το δυνατό σουτ, με τον τερματοφύλακα του Ηρόδοτου να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να μπλοκάρει την μπάλα.

Εκεί που ο ρυθμός είχε πέσει, ο Ηρόδοτος κατάφερε στο 64' να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έγινε ένα πρώτο σουτ από τους γηπεδούχους, το οποίο κατέληξε σε πάσα στο ύψος του δεύτερου δοκαριού, με τον Γιάννη Κοιλιάρα να είναι μόνος του και με νέο σουτ να ανοίγει το σκορ. 

Ψυχρολουσία για τους παίκτες του Κοροπούλη, οι οποίοι χωρίς να έχουν δεχτεί πίεση, βρέθηκαν πίσω στο σκοτ.

Στο 66' ο Μπρέγκου έκανε ένα πολύ καλό μακρινό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι της εστίας των γηπεεδούχων.

Στο επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους, βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Ποτουρίδη να σουτάρει από κοντά, όμως ο Στουρνάρας του είπε "όχι".

Οι κυανέρυθροι έχοντας εκτός από τον Ηρόδοτο και τον παράγοντα καύσωνα και κούραση απέναντι τους, προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν ήταν εύκολο, κόντρα σε μία ομάδα που ήξερε να παίζει άμυνα.

Στο 85' ο Μακρίδης, ο οποίος πέρασε λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι, εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με τον Γεωργίου να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.

Έως το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να μπει με το δεξί στα μπαράζ ανόδου.

Ηρόδοτος: Γεωργίου, Καργιωτάκης, Κοιλιάρας Γ., Κανδυλάκης, Μπαλάφας, Χαρίτος, Αργιλέσι, Κοιλιάρας Δ., Ποουρίδης, Κίσσας, Γκίνη. 

Πανιώνιος (Δ. Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας (61' Ζάχι), Ξυγκόρος, Κοντοές, Ζούλιας, Μπρέγκου, Νίνο (72' Μακρίδης), Πίσπας, Λιούμης (46' Σταμάτης), Γροντής, Μούντριχας (83' Δρίτσας).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια