Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης: «Ήρθε η μέρα που απευχόμασταν, εμείς κρατάμε την τύχη μας» (video)

Όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού αποκλειστικά στην κάμερα του panionianea.gr για την ήττα της ομάδας από τον Ηρόδοτο.

Όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού αποκλειστικά στην κάμερα του panionianea.gr για την ήττα της ομάδας από τον Ηρόδοτο.

Εμφανώς απογοητευμένος από το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ηρόδοτο, αλλά παράλληλα και πεπεισμένος πως ο Πανιώνιος κρατάει την τύχη στην χέρια του και αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς με την Θύελλα Ραφήνας μπορεί να κάνει νέα αρχή διεκδικώντας τον στόχο της ανόδου, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κοροπούλης, μιλώντας αποκλειστικά στο Panionianea.gr TV.

Ο προπονητής των κυανέρυθρων δεν έψαξε δικαιολογίες και αναφερόμενος στην ήττα της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου, τόνισε: 

"Δυστυχώς ήρθε η μέρα η οποία απευχόμασταν να έρθει. Η ομάδα έκανε μία μέτρία εμφάνιση, δεν νομίζω ότι δικαιούμασταν πολλά από το παιχνίδι. Δεν ήμασταν ο Πανιώνιος που έχουμ συνηθίσει, δεν πήγε καλά το ματς. Το παιχνίδι ήταν κλειστό, θα μπορούσαμε να φύγουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Από εκεί και πέρα, φάνηκε ότι όποιος πετύχαινε ένα γκολ θα είχε μεγαλύτερο προβάδισμα, το έκανε ο Ηρόδοτος. Πολλά πράγματα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε από την ομάδας μας, δεν το είδαμε, όμως όπως είπαμξε και στα αποδυτήρια δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε κάτι άλλο. Πρέπει να μείνει πίσω αυτό το ματς, να σκεφτούμε το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ραφήνα, να κερδίσουμε και να μπορέσουμε να μπούμε και πάλι μέσα στον στόχο μας".

Για την αλλαγή της εκόνας της ομάδας μετά το γκολ που δέχτηκε, είπε:

"Ακόμα και η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου εγώ θα έλεγα ότι απείχε από τις δυνατότητες της ομάδας ή με τις εμφανίσεις που έκαναν τα παιδιά. Από εκεί και πέρα, όταν δέχεσαι ένα γκολ σε αυτό το σημείο του αγώνα, σίγουρο είναι ότι θα επηρεάσει. Στη συνέχεια, δεν παίχτηκε πολύ ποδόσφαιρο, με ανορθόδοξο τρόπο προσπαθούσαμε να φτάσουμε στην περιοχή του Ηροδότου, νομίζω αυτά συμβαίνουν σε τέτοια παιχνίδια, δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω".

Τέλος, για τον παράγοντα του καύσωνα και το ματς που ακολουθεί με την ομάδα της Ραφήνας, ανέφερε:

"Και οι αντίπαλοι στις ίδιες συνθήκες έπαιζαν. Ο Πανιώνιος είμαστε, δεν μας αρέσει να κρυβόμαστε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν αυτοί πουα θα έπρεπε. Ο Ηρόδοτος πέτυχε το γκολ και κέρδισε. Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια, πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας κοιτάζοντας ένα-ένα παιχνίδι. Και πάλι όλα είναι στο χέρι μας, εμείς κρατάμε την τύχη μας. Πάμε να στηρίξουμε την ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται και από την Τετάρτη να κάνουμε μία καινούργια αρχή. Αυτό νομίζω πρέπει να είναι το μήνυμα".

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κοροπούλης στο live post game του panionianea.gr TV (στο 25:20 του βίντεο):
 

Δεν υπάρχουν σχόλια