Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χρυσό τρίποντο με Γροντή

Την πρώτη του νίκη στα Play Off ανόδου πήρε ο Πανιώνιος, που επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Θύελλας Ραφήνας.

Την πρώτη του νίκη στα Play Off ανόδου πήρε ο Πανιώνιος, που επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Θύελλας Ραφήνας.

Για την 2η αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου, οι κυανέρυθροι κατάφεραν, επικράτησαν του συλλόγου της Ραφήνας, πήραν το πρώτο τους "τρίποντο" και πλέον κοιτούν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Χρυσός σκόρερ για τον Ιστορικό ο Γροντής στο 8ο λεπτό, ο οποίος με ωραίο πλασε σκόραρε και έδωσε τελικά το τρίποντο στον Πανιώνιο.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, ειδικά στα πρώτα λεπτά της επανάληψης με τον Γροντή σε δύο περιπτώσεις, που τα καλά σουτ που έκανε πέρασαν λίγο άουτ και εν συνεχεία το σουτ μέσα από την περιοχή του Πίσπα έδιωξε δύσκολα ο Σταματόπουλος.

Τα τελευταία λεπτά βρήκαν την Θύελλα να πιέζει με συνεχόμενα κόρνερ, όμως δεν δημιούργησε κάποια σημαντική ευκαιρία και έτσι το 1-0 έμεινε έως το φινάλε.

Πλέον ο Πανιώνιος έχει τρεις βαθμούς στον όμιλο ανόδου, ενώ η Κηφισιά έφτασε τους έξι με τη νίκη και επί της Ζακύνθου.

Πανιώνιος (Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξύγκορος, Κοντοές, Ζούλιας, Μπρέγκου, Νίνο (62′ Μακρίδης), Πίσπας, Λιούμης (72′ Μίχος), Γροντής (84′ Δρίτσας), Μουντρίχας (72′ Σταμάτης). 

Θύελλα Ραφήνας (Μεσολόγγης): Σταματόπουλος, Ντόσκας, Νταλάκας, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Μπουντάκης (80′ Ζέκιο), Μπαριτάκης (58′ Παντελίδης), Σουλτανίδης (85′ Πιέτρι), Δημητρίου, Σπάρταλης (58′ Παπαδόπουλος). 

Κίτρινες: Μακρίδης, Στουρνάρας – Σπάρταλης, Μπουντάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια