Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τιμωρία ο Πανιώνιος, «λάδι» η Ηλιούπολη!

Την Πέμπτη (27/05) η ΕΠΟ γνωστοποίησε την τιμωρία του Πανιωνίου για τα όσα έγιναν στο ματς με την Ηλιούπολη.

Την Πέμπτη (27/05) η ΕΠΟ γνωστοποίησε την τιμωρία του Πανιωνίου για τα όσα έγιναν στο ματς με την Ηλιούπολη.

Οk, λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενο να τιμωρηθεί η ομάδα, αν και οι 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών παραείναι αυστηρή ποινή. Τέλος πάντων. 

Μπαίνω στην σελίδα της ΕΠΟ και ψάχνω ποια είναι η τιμωρία στην Ηλιούπολη. Ψάχνω, ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα!

Τα επεισόδια που έγιναν στη Νέα Σμύρνη τα δημιούργησαν ή ακόμα καλύτερα τα ξεκίνησαν οι Πανιώνιοι; Οι ιδιαίτερα... εύσωμοι άνδρες που ήρθαν στο γήπεδο με την αποστολή της Ηλιούπολης και ξεκίνησαν την όλη ένταση πριν το παιχνίδι, προκαλούσαν κατά την διάρκεια του ματς και πετούσαν αντικείμενα στο τέλος του αγώνα δεν είναι άξιο αναφοράς για να τιμωρηθεί (και) η ομάδα της Ηλιούπολης; Ρητορικά ερωτήματα, που είναι γνωστή η απάντηση τους, αλλά...

Όπως και να έχει εμείς, σαν Πανιώνιος, συνεχίζουμε. Κόντρα σε όλους και σε όλα, έτσι όπως έχουμε μάθει τόσα χρόνια, έτσι όπως ακριβώς γίνεται και φέτος. 

Τα παιδιά του Κοροπούλη δίνουν τις απαντήσεις τους στον αγωνιστικό χώρο. Το κάνουν συνεχώς από την πρώτη αγωνιστική, το έκαναν με επιβλητικό τρόπο στο... αφιλόξενο Μοσχάτο και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι το τέλος!

Νίκη την Κυριακή κοντρα στον Φωστήρα και τον... επόπτη Καραθανάση, συνέχεια στο αήττητο και φυσικά η πρωτιά είναι κυανέρυθρη!

Ο Κυανέρυθρος...

Δεν υπάρχουν σχόλια