Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Τιμή για όλες τις ομάδες που παίζουν με τον Πανιώνιο...

Βήμα λαού... Ο κόσμος του Πανιωνίου έχει φωνή!

Βήμα λαού... Ο κόσμος του Πανιωνίου έχει φωνή!

Θα έπρεπε να είναι τιμή για όλες τις ομάδες φέτος, που έγινε τέτοια γκέλα, και έτυχε να αγωνιστούν με τον Ιστορικό. Αλλά αντί να έχουν κάτι να θυμούνται και να εξιστορούν, ότι για παράδειγμα «κάποτε έπαιξαν με τον Πανιώνιο», προκαλούν δυσαρέσκεια και θλίψη, με φασαρίες και γελοίες δηλώσεις, όπως αυτές του προέδρου της ΑΕ Μοσχάτου περί Άπιστου Θωμά, καθώς και η αντιμετώπιση από την Ηλιούπολη και τον κόσμο άλλων ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα.  

Η Πανιωνάρα αύριο θα είναι ξανά στην Α Κατηγορία, και πολύ σύντομα ξανά στην Ευρώπη. Θα είναι εκεί για να αναμετρηθεί με τις μεγάλες ομάδες όπως έκανε και στο παρελθόν. Θα είναι εκεί γιατί εκεί ανήκει, ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες, κάνοντάς μας περήφανους για την ομάδα μας.  

Είναι τιμή μας που τα παιδιά των ακαδημιών του Πανιωνίου (ως επί το πλείστον) θα σηκώσουν τον Ιστορικό στις πλάτες τους, όντας αξιοπρεπώς η κύρια ομάδα, και θα τον οδηγήσουν ξανά στην Α κατηγορία. Είναι τιμή μας να βλέπουμε την ομάδα μας να παίζει με τέτοια ψυχή.  

Έτσι λοιπόν όπως εμείς χαιρόμαστε να βλέπουμε την ακαδημία μας να μας κάνει υπερήφανους παίζοντας παλικαρίσια στην τέταρτη κατηγορία. Το ίδιο περήφανοι ήμασταν και όταν σηκώναμε το κύπελλο Ελλάδος. Το ίδιο περήφανοι ήμασταν όταν αποκλειστήκαμε στους 8 του Κυπέλου Κυπελλούχων. Το ίδιο περήφανοι θα είμαστε όταν θα αναμετρηθούμε ξανά με την Μπαρτσελόνα, την Μπορντώ, τη Νιούκαστλ, τη Νάπολη ή τη Λάτσιο. Πραγματικά θα είναι μεγάλη μας τιμή να δούμε τον Πανιώνιο να παίζει ξανά με αυτές τις ομάδες. Και ξέρεται γιατί; Γιατί εκεί ανήκει η ομάδα του Ιστορικού, ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες.  

Μην λυπάστε λοιπόν όταν σας κερδίζει ο Πανιώνιος, μην κλαίτε και μην νευριάζετε, δείτε το σαν γιορτή. Όπως υποδεχθήκαμε εμείς την Μπαρτσελόνα και το γιορτάσαμε και είμαστε περήφανοι για την ψυχή που έδωσαν οι παίχτες μας, άσχετα αν ηττηθήκαμε, έτσι να υποδέχεστε κι εσείς τον Πανιώνιο στα σπίτια σας. Γιατί κακά τα ψέματα, τόσο μεγάλη είναι η διαφορά.

Ο κόσμος του Πανιώνιου αντιμετώπισε στο παρελθόν την φωτιά, την αγωνία και τον πραγματικό πόνο, κι όμως δεν η αλώθηκε. Το να περιμένει 2-3 χρόνια για μια κατηγορία είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που η ομάδα του Πανιωνίου αντιπροσωπεύει και απέναντι στην Ιστορία της ομάδας, από την Σμύρνη έως και σήμερα. Ο Πανιώνιος δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι ένα κομμάτι της ιστορίας, είναι μία ιδέα και θα είναι για πάντα.  

 

«Ο Πανιώνιος είναι ιδέα, και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ». 

 

Forca Πανιωνάρα!!! λοιπόν, και κάνε μας ΞΑΝΑ περήφανους, όπως κάνεις πάντα.  

Θερμά συγχαρητήρια στους παίχτες, τον προπονητή και το ΔΣ του Ιστορικού που έχουν αναλάβει ένα τόσο δύσκολό έργο φέτος και που με μεγάλη ψυχή τα καταφέρνουν.  


Πολλά συγχαρητήρια και στον κόσμο του Πανιωνίου που είναι ακόμα δίπλα στην ομάδα και τη στηρίζει όπως έκανε πάντα. Γιατί όπως ακούστηκε άλλωστε και έτσι είναι:  

 

«Πανιώνιος στα εύκολα, Πανιωνάρα στα δύσκολα!» 

 

Άρθρο από τον φίλο του Πανιωνίου και αναγνώστη του panionianea.gr Κουραμπά Γιώργο

Δεν υπάρχουν σχόλια