Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Web TV: Νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή με το Μπάσκετ του Ιστορικού (03/02)

Aφιερωμένη στην ανδρική ομάδα μπάσκετ και στην ακαδημία του Πανιωνίου, θα είναι η νέα LIVE Πανιώνια εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr. ...

Aφιερωμένη στην ανδρική ομάδα μπάσκετ και στην ακαδημία του Πανιωνίου, θα είναι η νέα LIVE Πανιώνια εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr. 

Τετάρτη (3/2), στις 20:00, η νέα τηλεοπτική LIVE Εκπομπή, με τον Γιώργο Καρμίρη να είναι στην παρουσίαση σε ρόλο συντονιστή, έχοντας στο πλευρό του τον Παναγιώτη Κυπραίο και τον Κωνσταντίνο Δραγούνη

Kεντρικοί καλεσμένοι της εκπομπής θα είναι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Γιώργος Μπιτζάνης και ο τεχνικός σύμβουλος, Νίκος Κοψιάς. Θα μιλήσουν για την δημιουργία της ομάδας σε διάστημα 15 ημερών για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, την αποφυγή της συμμετοχής στην Γ’ ΕΣΚΑΝΑ, παρά τον χρονικό εκβιασμό, λόγω της απόσυρσης της ΚΑΕ από την Basket League, την αλλαγή προπονητή, τον αγωνιστικό «αργό θάνατο» που βιώνουν όλοι οι ερασιτέχνες παίκτες, εξαιτίας του lockdown και τις σκέψεις που γίνονται για την επόμενη ημέρα. 

Στην εκπομπή θα συμμετέχουν, επίσης, τρείς Πανιώνιοι φίλαθλοι και ακραιφνείς μπασκετικοί. Ο Σταμάτης Γονίδης, ο Κων/νος Ταχιάτης και ο Θεόφιλος Βασιλειάδης θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για τις δομές που πρέπει να έχει το δεύτερο «restart» της ανδρικής ομάδας, πέντε χρόνια ύστερα από τον προηγούμενο υποβιβασμό της. 

Παράλληλα, θα δούμε και τα αφιερωματικά βίντεο για τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επιλέχτηκαν από τον κόσμο ως οι καλύτεροι εξτρέμ του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα. 

Φυσικά οι κυανέρυθρες ψηφοφορίες θα συνεχιστούν, με τον κόσμο να ορίζει και να αποφασίζει για την καλύτερη 11αδα του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. Σειρά θα έχει η θέση του επιτελικού χαφ (δεκάρι).

Τέλος, να αναφέρουμε ότι μέσω του viber θα ανοίξουν ξανά οι τηλεφωνικές γραμμές για τον κόσμο και όσοι κυανέρυθροι τηλεθεατές το επιθυμούν θα μπορούν να φιλοξενηθούν στον άερα της εκπομπής.

Το νέο μας τηλεοπτικό ραντεβού, λοιπόν, την Τετάρτη (03/02/21), στις 20:00Ζωντανά στο κανάλι του panionianea.gr στο youtube και στην σελίδα μας στο Facebook.

Τετάρτη (03/02), στις 20:00, η νέα Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr. Μία εκπομπή με έμφαση στην...

Δημοσιεύτηκε από panionianea.gr στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια