Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δημήτρης Κολοβός - Φαμπιάν Εστογιανόφ: Οι δύο καλύτεροι εξτρέμ του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα! (photos)

Δημήτρης Κολοβός - Φαμπιάν Εστογιανόφ: Οι δύο καλύτεροι εξτρέμ του Ιστορικού για τον 21ο αίωνα! Στο τέλος της έφτασε η  ψηφοφορία , που έλαβ...

Δημήτρης Κολοβός - Φαμπιάν Εστογιανόφ: Οι δύο καλύτεροι εξτρέμ του Ιστορικού για τον 21ο αίωνα!

Στο τέλος της έφτασε η ψηφοφορία, που έλαβε χώρα στην ιστσελίδα του panionianea.gr, για την ανάδειξη των δύο καλύτερων εξτρέμ του Πανιωνίου στα τελευταία 21 χρόνια!

Μετά τον Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, που βγήκε ο πολυτιμότερος τερματοφύλακας των κυανέρυθρων, τον Γιάννη Μανιάτη που βγήκε ο πολυτιμότερος δεξιός μπακτον Χρήστο Τασουλή που βγήκε ο πολυτιμότερος αριστερός μπακ, τους Άκη Μάντζιο-Δημήτρη Σιόβα που βγήκαν οι πολυτιμότεροι στόπερ, τους Μανώλη Σιώπη-Μπενάρντ Κουμορτζί που βγήκαν οι καλύτεροι αμυντικοί/κεντρικοί χαφο κόσμος του Ιστορικού αποφάσισε και ανέδειξε ως καλύτερους εξτρέμ του 21ου αιώνα τους Δημήτρη Κολοβό - Φαμπιάν Εστογιανόφ.

Θυμίζουμε ότι οι δέκα υποψήφιοι ποδοσφαιριστές ήταν οι: Γιώργος Μασούρας, Μάριο Μπρέσκα, Μοχάμεντ Μπεν, Δημήτρης Κολοβός, Φαμπιάν Εστογιανόφ, Μανώλης Σκούφαλης, Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, Ολιβιέ Μπουμάλ, Λάζαρος Λάμπρου και Ταξιάρχης Φούντας. Να σημειωθεί πως οι συνολικοί ψήφοι ξεπέρασαν τους 4000!  

Στη νέα LIVE "Πανιώνια Εκπομπή" της Web TV του panionianea.gr (03/01, 20:00), θα δούμε όμορφα αφιερωματικά βίντεο για τους δύο πρώτους της ψηφοφορίας, Κολοβό-Εστογιανόφ και θα αναφερθούμε στην πορεία τους στον Ιστορικό. Μάλιστα, θα έχουμε και προσωπικό βίντεο από τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος -μέσω της εκπομπής- θα απευθύνει το δικό του "ευχαριστώ" στον κόσμο του Πανιωνίου, στέλνοντας και το μήνυμα του για τον σύλλογο.

Φυσικά οι κυανέρυθρες ψηφοφορίες θα συνεχιστούν, με τον κόσμο να ορίζει και να αποφασίζει για την καλύτερη 11αδα του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. Σειρά θα έχει η θέση του επιτελικού χαφ (δεκάρι). 

Δείτε τα αποτελέσματα:



Δεν υπάρχουν σχόλια