Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντρόμπνι: Ο καλύτερος τερματοφύλακας του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα!

Γιάροσλαβ Ντρόμπνι: Ο καλύτερος τερματοφύλακας του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα! Στο τέλος της έφτασε η ψηφοφορία , που έλαβε χώρα στην σελίδ...

Γιάροσλαβ Ντρόμπνι: Ο καλύτερος τερματοφύλακας του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα!

Στο τέλος της έφτασε η ψηφοφορία, που έλαβε χώρα στην σελίδα του panionianea.gr στο facebook, για την ανάδειξη του καλύτερου τερματοφύλακα του Ιστορικού για τον 21ο αιώνα. 

Ο κόσμος του Ιστορικού αποφάσισε και ανέδειξε ως καλύτερο τον Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, ο οποίος και με αρκετά μεγάλη διαφορά πήρε την πρώτη θέση! 

Θυμίζουμε ότι οι πέντε υποψήφιοι τερματοφύλακες για τον "τίτλο" του καλύτερου για τον 21ο αιώνα ήταν οι: Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, Ντάριο Κρέσιτς, Ανδρέας Γιαννιώτης και Μάτιτς Κότνικ.

Στην εορταστική LIVE Εκπομπή της Τετάρτης (30/12, 20:00), στη Web TV του panionianea.gr, θα δούμε ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα για τον Τσέχο τερματοφύλακα, ενώ και ο ίδιος ο Ντρόμπνι θα μιλήσει στην εκπομπή γι' αυτή την διάκριση του!

Φυσικά οι κυανέρυθρες ψηφοφορίες θα συνεχιστούν, με τον κόσμο να ορίζει και να αποφασίζει για την καλύτερη 11αδα του Ιστορικού στον 21ο αιώνα. Αυτή τη φορά σειρά έχει η θέση του δεξιού μπακ!

Δεν υπάρχουν σχόλια