Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζει στη κορυφή με λυτρωτή τον Σταμάτη

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, καθώς επιβλήθηκε του Χαραυγιακού με 2-1 για την 3 η αγωνιστική του 6 ου Ομίλου της Γ’ Εθ...


Σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, καθώς επιβλήθηκε του Χαραυγιακού με 2-1 για την 3η αγωνιστική του 6ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Λυτρωτής ο Σταμάτης, ο οποίος σκόραρε στο 90’ και έδωσε τη νίκη στο Πανιώνιο.
Ο Ιστορικός είχε προηγηθεί στο 53’ με τον αρχηγό του Γιάννη Κοντοέ, ενώ ο Χαραυγιακός είχε ισοφαρίσει με κεφαλιά του Μαραγκουδάκη στο 71’.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος πατούσε καλύτερα από την ομάδα του Χαραυγιακού στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε αρκετές φορές κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος.

Οι παίκτες του Δημήτρη Κοροπούλη δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Βακερλή και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Πανιωνίου ευτύχησαν ν’ ανοίξουν το σκορ σχετικά γρήγορα.

Ο Γροντής στο 53’ εκτέλεσε φάουλ ο αρχηγός του Ιστορικού Γιάννης Κοντοές πήρε την κεφαλιά νικώντας τον Βακερλή δίνοντας προβάδισμα στο Πανιώνιο.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και ν’ απειλούν σιγά-σιγά τα καρέ του Πανιωνίου.

 Έτσι, ο σύλλογος της Ηλιούπολης ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 71’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο αρχηγός τους Μαραγκουδάκης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δύκτια του Στουρνάρα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος προσπάθησε να πετύχει το γκολ της νίκης και αυτό το κατάφερε στις καθυστερήσεις των 90’ λεπτών.

 Ο Γροντής, ο οποίος ήταν καταλυτικός στο κέντρο του Πανιωνίου βρήκε με καθετή πάσα τον Σταμάτη, ο οποίος πλάσαρε όμορφα τον Βακερλή χαρίζοντας μία σημαντική νίκη στον Πανιώνιο.


Το story της αναμέτρησης

Α' Ημίχρονο


9’: Κεφαλιά του Κοντοέ μετά από φάουλ του Γροντή η μπάλα φεύγει μακριά από τα δοκάρια του Βακερλή
14’: Λάμψιας και Ξύγκορος συνεργάζονται άψογα, η μπάλα έφτασε στο Νίνο του οποίου το σουτ μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία ο Βακερλής.
17’: Ωραία κάθετη πάσα του Γροντή στον Ιερόθεο Δρίτσα του οποίου η προσπάθεια από αρκετά καλή θέση πέρασε άουτ.
21’: Πανέμορφη κάθετη πάσα του Γροντή στον Μάρκο Νίνο, ο οποίος βγήκε άουτ μαζί με την μπάλα στη προσπάθεια του να περάσει τον Βακερλή και να σκοράρει.
23’: Σουτ του Γροντή μετά από πολιορκία του Πανιωνίου η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα χέρια του Βακερλή.
33’: Σέντρα του Μπρέγκου σουτ του Γροντή δίπλα από την εστία του Χαραυγιακού.
42’: Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο ο Λάμψιας βρίσκει τον Νίνο εκείνος στρώνει στο Ξύγγορο του οποίου το σουτ περνάει πάνω από τα δοκάρια του Βακερλή.

Β΄ Ημίχρονο 

52’: Γκολ για τον Πανιώνιο εκτέλεση φάουλ του Γροντή κεφαλιά του αρχηγού Γιάννη Κοντοέ και η μπάλα στα δύκτια του Χαραυγιακού για το 1-0.
58’: Σουτ του Κάραβου για τον Χαραυγιακό, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στουρνάρα
60’: Σουτ του Αλσίνιο για τον Χαραυγιακό η μπάλα σκάει αλλά δεν δυσκολεύει τον Στουρνάρα που μπλοκάρει.
71’: Γκολ για τον Χαραυγιακό, ο οποίος φτάνει στην ισοφάριση με κεφαλιά του Μαραγκουδάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ.
80’: Ξυγγόρος και Σταμάτης συνεργάζονται άψογα ο Σταμάτης σε τετ α τετ νικιέται από τον Βακερλή και στη συνέχεια οι δύο παίκτες μπερδεύονται μεταξύ τους και η μπάλα καταλήγει άουτ.
82’: Σουτ του Κουτσούμπα η μπάλα μακριά από τα δοκάρια του Πανιωνίου.
90’: Λύτρωση για τον Ιστορικό κάθετη μπάσα του Γροντή και ο Σταμάτης με πλασέ λυτρώνει τον Πανιώνιο και διαμορφώνει το 2-1.

Η ταυτότητα του αγώνα

3η αγωνιστική 6ου Ομίλου Γ’ Εθνικής κατηγορίας

Πανιώνιος-Χαραυγιακός 2-1


Διαιτητής: Ελευθέριος Κατόπης (Σάμου)
Επόπτες: Χρήστος Μητροφάνης (Αθηνών), Δημ. Διονύσης (Άρτας)
Παρατηρητής: Εμμανουήλ Πανουγλίδης (Αθηνών)
Σκόρερ: 52’ Κοντοές, 90’ Σταμάτης/ 71’ Μαραγκουδάκης

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λαμψίας, Ζάχι, Ζούλιας (81’ Καραββίδας), Κοντοές, Μπρέγκου, Ξύγκορος (Παπαδόπουλος), Νίνο (64’ Κουτσάκης), Σταμάτης, Γροντής, Δρίτσας (55' Μούντριχας)

Χαραυγιακός (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Βακερλής, Τζέκος (57’ Κάραβος), Παρασκευόπουλος, Κούτρας, Μαραγκουδάκης, Γιαννόπουλος, Κασιάνος, Κουκοβίνης, Πλούμης, Κουτσούμπας, Alsinio.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια