Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάλεψε αλλά δεν άντεξε

Παρά την  πολύ καλή εμφάνιση απένατι σε μια απο τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας ο Πανιώνιος υποχρεώθηκε σε ήττα στην Κρήτη στην αναμέτρη...

Παρά την  πολύ καλή εμφάνιση απένατι σε μια απο τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας ο Πανιώνιος υποχρεώθηκε σε ήττα στην Κρήτη στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦΗ με σκορ 78-71 στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β εθνικής μπάσκετ ανδρών.

O Πανιώνιος, ο οποίος αγωνίστηκε με νέο προπονητή στον πάγκο τον Γιώργο Μπιτζάνη, μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Βλάχου, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, βρέθηκε μπροοστά στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ και στη δεύτερη περίοδο είχε μια πολύ ανταγωνιστκή εικόνα πέρνοντας και πάλι το προβάδισμα. 

Στην τριτή περίοδο ο Ιστορικός άνοιξε και άλλο την διαφορά, έδειχνε ότι μπορούσε να φτασει ακόμη και στην νίκη, αλλά η κούραση απο τα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου λύγισε τους παίκτες του Πανιωνίου με αποτέλεσμα να έρθει η τέταρτη ήττά, κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα. 

Οι ''κυανέρυθροι'' άλλωστε δεν είχαν πολλές επιλογές στον πάγκο, αφού  ταξίδεψαν στην Κρήτη με μόνο δέκα παίκτες. 

Ο Ιστορικός έδειξε ότι παρά τις όποιες δυσκολίες πάντα αποτελεί ένα υπολογίσιμο αντίπαλο και σίγουρα φάνηκαν σημάδια ανάκαμψης για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Οι προσθήκες των νέων παικτών φαίνεται να έφεραν αποτέλεσμα, ενώ και  η διακοπή του πρωτθλήματος που αναμένεται μπορεί να ευνοήσει την ομάδα, αφού θα κερδίσει χρόνο προετοιμασίας.

Αξίζει να αναφερθει η ευστοχία στα  τρίποντα που είχαν οι Λυκογιάννης και Οικονομόπουλος.

ΟΦΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 78-71

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 22-16, 39-40, 54-59, 78-71

ΟΦΗ (Ράλλης): Μποχωρίδης 20 (4), Κριθινάκης 3 (1), Λιανός 11, Τσερκιτζόγλου 16 (2), Μαλλιαράκης, Πετράκης 4, Αγαπιάδης 12 (2), Πρωτογεράκης 8, Καψάλης 2, Καμπάκας, Μηλαθιανάκης, Πάλλης.

Πανιώνιος (Μπιτζάνης): Καρέλλης, Κανελλόπουλος 3 (1), Οικονομόπουλος 15 (3), Κωτσακόπουλος 2, Αυγενικός4, Δερμιτζάκης 13 (1), Τσιμπούκης 4, Λυκογιάννης 15 (5), Γκαβανόπουλος 15 (1), Σκαρμούτσος.

Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια