Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εύκολη πρόκριση για τον Πανιώνιο

Νίκη - πρόκριση για την ομάδα Νέων. Η Κ19 του Ιστορικού ετοιμάζεται πλέον να... ανέβει επίπεδο και να εκπροσωπήσει ουσιαστικά τον Πανιώνιο σ...

Νίκη - πρόκριση για την ομάδα Νέων.

Η Κ19 του Ιστορικού ετοιμάζεται πλέον να... ανέβει επίπεδο και να εκπροσωπήσει ουσιαστικά τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (με κάποιες προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών).

Την Τετάρτη (23/9), όμως, η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη έδωσε τον προγραμματισμένο της αγώνα για το Κύπελλο ΕΠΣΑ, εκτός έδρας με τον Νεοπεντελικό (ομάδα Β' κατηγορίας). Οι κυανέρυθροι για μία ακόμη φορά έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο, επικράτησαν εύκολα με 2-0 και πήραν την πρόκριση για τον 4ο γύρο του θεσμού.

Το σκορ άνοιξε ο Γιωργος Σταμάτης με κεφαλια στο 35', μετά απο ομορφη προσπάθεια και ασιστ του Ζαμάνη. Το σκορ διαμορφωσε ο Χρηστος Παπαδοπουλος στο 54'με πλασέ μετά απο ομορφη ομαδικη προσπάθεια. Στο 85' σουτ του Ζαμάνη προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Το Σάββατο στις 16.00 στο Σταδιο της Νέας Σμύρνης η ομαδα θα αντιμετωπιζει σε φιλικη αναμετρηση τον Εθνικό, πιθανο αντιπαλο στη Γ' Εθνική κατηγορΊα. 

Η συνθεση του Πανιωνίου: Αυγερινός, Ξυγκόρος (70'Πετράκης), Πέτρου, Τσαπατσάρης, Ζούλιας, Κουτσάκης (70' Αντωνέας), Τσιουρής (52'Παπαδόπουλος), Σταμάτης (52'Αργυριου), Ζαμάνης, Νίνο (65' Ψύχας), Μούντριχας. 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο