Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διευκρινίσεις από Χριστοδουλόπουλο

Σε μία διευκρίνηση προχώρησε ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος , όσον αφορά τον τρόπο παραχώρησης των μετοχών της ΚΑΕ Πανιώνιος που διαθέτει. ...

Σε μία διευκρίνηση προχώρησε ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, όσον αφορά τον τρόπο παραχώρησης των μετοχών της ΚΑΕ Πανιώνιος που διαθέτει.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της κυανέρυθρης ΚΑΕ επικοινώνησε με τα panionianea.gr και προχώρησε στην εξής διευκρίνηση:

"Έχει γίνει ένα λάθος στα όσα ειπώθηκαν για την παραχώρηση των μετοχών. Δεν χαρίζονται οι μετοχές μου εάν κάποιος αναλάβει τα χρέη που υπάρχουν. Έκανα μία ανάλυση των χρεών στον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ, Διονύση Κοκκινάκη και του είπα ότι εφόσον παρουσιαστεί σοβαρός αγοραστής που θα εγυηθεί ότι θα πληρωθούν τα χρέη από τον ίδιο θα τα αφαιρέσω από το συνολικό ποσό που έχω κοστολογήσει τις μετοχές. Όχι ότι όποιος αναλάβει τα χρέρη παίρνει δωρεάν τις μετοχές. Έάν π.χ. εγώ πουλάω με "Χ" ευρώ και υπάρχουν 90 χρέρη, όποιος θέλει την ομάδα θα δώσει "Χ" και θα την πάρει με "0" οφειλές προς τρίτους κατά την διάρκεια που έχει δημιουργηθεί η νέα ΚΑΕ ή θα δώσει "Χ-90" και θα αναλάβει να πληρώσει τα 90 χρέη με εγγυήσεις ότι θα πληρωθούν. Σε κάθε περίπτωση μόλις πουλήσω τις μετοχές θα έχουν εξοφληθεί τα πάντα".

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος μας τόνισε επίσης πως η τιμή των μετοχών θα γίνεται γνωστή από τον ίδιο σε όποιον υποψήφιο αγοραστή τον προσεγγίσει, ενώ συμπλήρωσε πως όλα αυτά ισχύουν εάν επικυρωθεί η οριστική λήξη του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια