Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δήλωση Διονύση Κοκκινάκη: «Ζητώ συγνώμη που μετέφερα τα "λόγια" αυτού του ανθρώπου»

Σε μία νέα δήλωση με... σατιρικό ύφος προχώρησε ο Διονύσης Κοκκινάκης. Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Ερασιτέχνη ...

Σε μία νέα δήλωση με... σατιρικό ύφος προχώρησε ο Διονύσης Κοκκινάκης.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Ερασιτέχνη Πανιωνίου και Εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ απέστειλε την εξής δήλωση: "Ζήτω συγνώμη από όλη την Πανιώνια οικογένεια, που μπήκα στη διαδικασία να μεταφέρω τα "λόγια" αυτού του ανθρώπου".

Μάλιστα, την εν λόγω δήλωση συνόδευε και η παραπάνω φωτογραφία, που απεικονίζει τον Διονύση Κοκκινάκη να επισκέπτεται έναν... ΩΡΛ!

Προφανώς η δήλωση και η φωτογραφία έχουν να κάνουν με την τοποθέτηση του κ. Χριστοδουλόπυολου σχετικά με τον τρόπο αποχώρησης του από την ΚΑΕ και το κόστος της πώλησης των μετοχών του.

Πλέον, μένει να δούμε τι θα γίνει με αυτή την υπόθεση και τελικά πόσο κοστολογεί ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ τις μετοχές που διαθέτει. Φυσικά, ελπίζουμε οι... απαιτήσεις του μόνο υψηλές να μην είναι, ειδικά τέτοιες εποχές που ζούμε, αλλά και με βάση τα χρέη που υπάρχουν στην ομάδα. Άλλωστε, όσοι ξένοι παίκτες έχουν αποχωρήσει από την ομάδα δεν μιλούν και με τα καλύτερα λόγια τόσο για το πρόσωπο της διοίκησης, όσο και για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές...

Δεν υπάρχουν σχόλια