Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξέσπασμα Σουίτνι κατά ΚΑΕ: «Δεν είμαστε σκλάβοι»

Σε ένα ξέσπασμα κατά της διοίκησης της ΚΑΕ Πανιώνιος προχώρησε ο Ντέβιν Σουίτνι. Ο Αμερικανός έκανε λόγο για καθυστέρηση στις πληρωμέ...

Σε ένα ξέσπασμα κατά της διοίκησης της ΚΑΕ Πανιώνιος προχώρησε ο Ντέβιν Σουίτνι.

Ο Αμερικανός έκανε λόγο για καθυστέρηση στις πληρωμές, ενω εξήγησε και γιατί επέστρεψε μόνος του στις ΗΠΑ.

Ο έμπειρος παίκτης επέστρεψε στην πατρίδα του, λόγω του κορωνοϊού και επικοινωνήσε με το ιταλικό «Sportando», για να αναλύσει από την μεριά του τι συνέβαινε το τελευταίο διάστημα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι πίσω η ομάδα στις πληρωμές και των μισθών και των μπόνους. Είμαι σίγουρος πως για κάποιους συμπαίκτες μου τα πράγματα είναι χειρότερα. Είδα τους Αμερικανούς να φεύγουν ένας - ένας και θα ήμουν σε εκείνους που θα προσπαθούσαν να βρουν την λύση, όμως όχι έτσι. Έστελνα μηνύματα στον GM και τον πρόεδρο από το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Δεν είναι όλα θέμα των χρημάτων που μου χρωστούν. Έχει να κάνει με την ασφάλειά μας. Δεν θα έμενα κολλημένος στην Ελλάδα χωρίς πληρωμές και χωρίς να γνωρίζω αν θα γυρίσω σπίτι μου σε δυο μήνες. Το τελευταίο που έκαναν ήταν να αγοράσω τα εισιτήριά μου για την πατρίδα μου, αφού αδιαφορούσαν για εμένα για μέρες. Ήμουν σε σταθερές επαφές με τους μάνατζερ και τους GM της ομάδας, μέχρι που ξέσπασε ο ιός. Από εκεί και μετά ή μου έλεγαν δικαιολογίες ή δεν μου απαντούσαν.

Δεν μπορούν να φέρονται έτσι σε έναν παίκτη. Το κυριότερο είναι η ασφάλειά μας. Έκλεισα την πτήση μου τη Δευτέρα και έφυγα το πρωί της Τρίτης. Απόλαυσα το να παίζω στην Ελλάδα, αλλά είναι ντροπή τους το πώς μου φέρθηκαν. Ήταν πίσω στα χρήματα που μου χρωστούσαν, αλλά το σημαντικό είναι η ασφάλειά μου σε αυτό το σημείο και το να είμαι στο σπίτι μου στις ΗΠΑ με τον γιο μου και την οικογένειά μου. Αυτή ήταν η προτεραιότητά μου. Έχω ένα παιδί στο σπίτι, έχω οικογένεια. Δεν έχουν όλα να κάνουν με το μπάσκετ. Ορισμένα πράγματα είναι μεγαλύτερα από το μπάσκετ. Πίστευα πως μια τέτοια ομάδα όχι απλά θα επικοινωνούσε καλύτερα, αλλά θα έδειχνε και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ασφάλεια των ξένων παικτών της αυτή την εποχή. Έχουμε οικογένειες, στις οποίες πρέπει να πάμε.

Με αγνόησαν εν μέσω μιας πανδημίας. Και μετά νευρίασαν, γιατί έκλεισα μόνος μου την πτήση μου και δεν έμεινα; Πώς μπορούν να φέρονται έτσι σε έναν άνθρωπο; Ο πρόεδρος εκνευρίστηκε, μίλησε με τον ατζέντη μου, αλλά θα τον πάει στα δικαστήρια. Ήμουν εδώ δύο μήνες, πήγα σε όλες τις προπονήσεις και τους αγώνες. Ο κορωνοϊός εμφανίστηκε και έπρεπε να κλείσω τα εισιτήριά μου, χωρίς να έχω πληρωθεί. Είναι παράλογο όλο αυτό.

Είναι τρελό. Είμαι 32 χρόνων, έχω υπάρξει επαγγελματίας για 10 χρόνια. Αν δεν έχουν τα χρήματα, ας το πουν. Δεν θα κάτσουμε να είμαστε σκλάβοι τους. Κάθε εβδομάδα ο πρόεδρος μας έλεγε κάτι άλλο. Οι περισσότεροι Αμερικανοί έφυγαν. Ήμουν ένας από εκείνους που έμεναν μέχρι τώρα, όμως τα πράγματα με τον κορωνοϊό έχουν γίνει σοβαρά. Και δεν μου απαντούν στο τηλέφωνο; Τουλάχιστον, ας είχαμε κάποια επικοινωνία μέσα σε αυτή την παγκόσμια κρίση. Δεν είναι σωστό αυτό. Δεν μπορείς να μου φέρεσαι έτσι και να θεωρείς πως είναι εντάξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια