Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έρχεται: «Σκότωνα» άνθρωπο για τον Σταματελάτο»

Η διαδρομή «Κολιάτσου-Παγκράτι» είναι…μακρινή για αυτόν που διανύσει την απόσταση Νεμέα-Νέα Σμύρνη, σε κάθε εντός έδρας αγώνα ποδοσφαίρου...

Η διαδρομή «Κολιάτσου-Παγκράτι» είναι…μακρινή για αυτόν που διανύσει την απόσταση Νεμέα-Νέα Σμύρνη, σε κάθε εντός έδρας αγώνα ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, έχει διαρκείας εισιτήριο από το 1985 και στα…νιάτα του, έπαιζε και…λάισμαν από τις θέσεις των «υβριστικών» της θύρας 4, γιατί «έσερνε» τα «εξ’ αμάξης» στον κάθε επόπτη.

Ο Μιχάλης Δόνας είναι γνωστός και μη εξαιρετέος στις κερκίδες του «ναού» όπως αποκαλεί το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Πολύ ενεργός στα social media, ενημερώνει συνεχώς για την έναρξη του ταξιδιού του από την Νεμέα που διαμένει μόνιμα από το 2010, μαζί με την «Πανθηρίνα» γυναίκα του, την Σοφία, μέχρι την Νέα Σμύρνη και την επιστροφή του. Αναλόγως με το εκάστοτε αποτέλεσμα του Ιστορικού, ο Μιχάλης «κουβαλά» την χαρά της νίκης ή την στεναχώρια της ήττας και σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας, σχολιάζει σε διάφορα φόρουμ των Πανιώνιων φιλάθλων, πάντα, με ενωτικό πνεύμα.

Μέλος διοικήσεων ερασιτέχνη, αρχής γενομένης από τον αείμνηστο Ηλία Μισαηλίδη, καθώς και της ΠΑΕ, ο Μιχάλης έρχεται στην στήλη «Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα» για να εξιστορήσει αληθινές ιστορίες για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τις γνωριμίες του με τον αείμνηστο Μιχάλη Σταματελάτο, τον Γεράσιμο Βεντούρη, τον «μπροστινό» Αβράαμ Μοβσεσιάν, τον Αχιλλέα Μπέο, τον Γιώργο Κουτελάκη.

Στο κτήμα της Νεμέας κυματίζει η σημαία του Πανιωνίου και μέρα παρά ημέρα, ακούει τον ύμνο για να μη πάθει στερητικό σύνδρομο από τον σύλλογο!

Δεν υπάρχουν σχόλια