Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η επετειακή φανέλα που... άρεσε και το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ στον κόσμο! (photos)

Ο Ιστορικός πήρε σπουδαία νίκη επί του Κολοσσού στο "Σοφία Μπεφόν", σκαρφάλωσε στην 8η θέση της βαθμολογίας και ξεκίνησε με ...

Ο Ιστορικός πήρε σπουδαία νίκη επί του Κολοσσού στο "Σοφία Μπεφόν", σκαρφάλωσε στην 8η θέση της βαθμολογίας και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο το 2020!

Το ξεχωριστό του εν λόγω αγώνα, όμως, ήταν η επετειακή εμφάνιση με την οποία αγωνίστηκε η ομάδα και απέσπασε πολύ καλά σχόλια από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου. Η φανέλα ήταν κυανέρυθρη με ρίγες, ενώ τόσο μπροστά όσο και πίσω έγραφε με μεγάλα γράμματα "PANIONIOS".

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, πως στο "Σοφία Μπεφόν" για πρώτη φορά είδαμε τις μεγάλες φανέλες των "Μπόμπαν" και "Φάνη", οι οποίες βρίσκονταν τα τελευταία χρόνια στο "Αρτάκης".

Η ΚΑΕ, μέσω των social media, αναφέρθηκε στην επετειακή εμφάνιση, ενώ ευχαρίστησε και τους φιλάθλους του Πανιωνίου για την υποστήριξη προς την ομάδα στο ματς με τον Κολοσσό.

Αναλυτικα όσα αναφέρουν οι κυανέρυθροι: 

"Ο Πανιώνιος Su Casa αγωνίστηκε κόντρα στον Κολοσσό με τη νέα επετειακή φανέλα, η οποία έφερε γούρι στον Ιστορικό που μπήκε με το δεξί στο 2020 και γιόρτασε με ιδανικό τρόπο το πρώτο παιχνίδι στο νέο αιώνα της μπασκετικής του ζωής.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο που έδωσε βροντερό "παρών" στο Κ.Γ. "Σοφία Μπεφόν" και έσπρωξε την ομάδα του Λίνου Γαβριήλ στην 6 φετινή νίκη!

Τρεις τυχεροί φίλαθλοι κέρδισαν από μία επετειακή φανέλα μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα... Επόμενο ραντεβού στην αναμέτρηση με το Περιστέρι (18/1), όπου θα δοθούν άλλες τρεις φανέλες σε κατόχους εισιτηρίων, οι οποίοι θα βρίσκονται στο γήπεδο.

 Η βοήθεια σας είναι η δύναμή μας ".


Φωτογραφίες από το ματς με τον Κολοσσό:







Φωτογραφίες Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια