Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σούιτνι: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο, σημαντική νίκη επί του Κολοσσού»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ιστορικού έκανε στα panionianea.gr ο Ντέβιν Σουίτνι . Ο 32χρονος Αμερικανός πραγματοποίησε το ν...

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ιστορικού έκανε στα panionianea.gr ο Ντέβιν Σουίτνι.

Ο 32χρονος Αμερικανός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα κυανέρυθρα στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου και εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στον Πανιώνιο, ενώ αναφέρθηκε στην πολύ καλή υποδοχή που έλαβε στην ομάδα:

"Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στον Πανιώνιο. Είμαι κουρασμένος από το ταξίδι, ήρθα από την Αμερική, αλλά όλοι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι, η διοίκηση οι συμπαίκτες μου, όλοι με κάνουν να νιώθω πολύ άνετα. Μου αρέσει και θέλων να είμαι εδώ, είναι πολύ ωραίο το κλίμα στον Πανιώνιο".

Εν συνεχεία, ο Σουίτνι μίλησε για την σημαντική νίκη επί του Κολοσσού, τονίζοντας πως αυτή η επικράτηση ήταν μία καλή αρχή για την συνέχεια της ομάδας:

"Ηταν μία μεγάλη και σημαντική η νίκη για εμάς. Έμαθα ότι η ομάδα έχασε κάποια τελευταία, παιχνίδια, αλλά είναι ωραία να ξεκινάς την νέα χρονιά με νίκη.  Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι. Ήρθαμε κάποιοι καινούριοι παίκτες στην ομάδα, χρειάζεται να βρούμε την χημεία μας, αλλά πιστεύω κόντρα στον Κολοσσό ήταν μια καλή αρχή για την συνέχεια της ομάδας". 

Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια