Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μεγάλη νίκη για τον Ιστορικό

Πολύ μεγάλη νίκη για τον Ιστορικό, η 6η στο πρωτάθλημα,με σκορ 76-67 κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Ο Πανιώνιος έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ...

Πολύ μεγάλη νίκη για τον Ιστορικό, η 6η στο πρωτάθλημα,με σκορ 76-67 κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Πανιώνιος έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο φτάνοντας και στο συν 16.
Στην συνέχεια η πίεση του Κολοσσού έκανε το ματς ντέρμπι αλλά ο Ιστορικός δεν το έβαλε κάτω έδειξε ψυχή και πήρε μια πολύτιμη νίκη την οποία άξιζε από την συνολική εικόνα του μας.

Σημαντική και η υποστήριξη του κόσμου που δεν σταμάτησε στιγμή να στηρίζει την ομάδα, ειδικά στα τελευταια κρίσιμα λεπτά.

Ξεχώρισε και... άρεσε η κυανέρυθρη επετειακή εμφάνιση που αγωνίστηκε η ομάδα.

Α ημίχρονο

Με ένα σερί 7-0 ξεκίνησε ο Πανιώνιος στην αναμέτρηση κόντρα στον Κολοσσό. Οι Ροδίτες   φάνηκε να μην δεν έχουν λύσεις απέναντι στην πίεση του Ιστορικού, ο οποίος  ήταν αποτελεσματικός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά σε όλη την διάρκεια της πρώτης περιόδου.
Οι ''κυανέρυθροι'' ήθελαν πολύ το ματς και έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις ολοκληρώνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο +6 με σκορ 17-11

Στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου ο Κολοσσός μπήκε πιο δυνατά και έφτασε την διαφορά στο -1,  όμως  Ιστορικός γρήγορα ανέκτησε το προβάδισμα των έξι πόντων.  Πολύ καλός ο Πανιώνιος και στο δεύτερο δεκάλεπτο έφτασε να προηγείται ακόμη και με 16  πόντους ύστερα από ένα σερί εφτά πόντων με  τρίποντο του Καμπερίδη και Βεργίνη και σουτ του Σάμουελς.
Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 38-26. Σταθερός ο  ιστορικός δεν έχασε το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους.


Β ημίχρονο

Ο Κολοσσός στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου ανέβασε την απόδοση του, πίεσε και μείωσε την διαφορά στους 6.
 Ο Πανιώνιος ανέβασε εκ νέου την διαφορά χωρίς ωστόσο να μπορέσει να διατηρήσει το σκορ που έχτισε στο πρώτο  ημίχρονο με αποτέλεσμα να επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να μειώσουν εκ νέου και να φτάσουν ακόμη και στους -4. Σκορ περιόδου 50-46.

Ο Κολοσσός μπήκε απειλητικά στην τέταρτη περίοδο, μείωσε στους 2 και έκανε τον αγώνα ντέρμπι.
Ο ιστορικός διατήρησε την ψυχραιμία του και ανέβασε σε κρίσιμο σημείο την διαφορά στους 7, την οποία όμως δεν διατήρησε και οι Ροδίτες βρέθηκαν και πάλι στους -2 μεταφέροντας και πάλι την πίεση στους κυανέρυθρους.
 Σε θρίλερ εξελίχθηκε η αναμέτρηση με τον κολοσσό να περνάει μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά στο ματς τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Ο Ιστορικός είχε απάντηση την κρίσιμη στιγμή και τελικά πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Κολοσσό με σκορ 76-67

Μπάσκετ ανδρών - 14η αγωνιστική Πανιώνιος - Κολοσσός: 76-67

 Τα δεκάλεπτα: 17-11, 38-26, 50-46, 76-67

 Πανιώνιος(Γαβριήλ): Duren 9, Βεργίνης 15(3), Petrovic, Καμπερίδης 6(2), Samuels 17, Mcgill 5, Lee 3, Sweetney 5, Καμαριανός 10(1), Λαμπρόπουλος 5

 Διαιτητές: Ψαριανός, Τζαφλέρης, Πιτσίλκας








Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια