Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήφαιστος - Πανιώνιος: Αριθμοί και στοιχεία

Ο Ιστορικός αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ήφαιστο Λήμνου (11/1) και η ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ παρουσιάζει αριθμούς και στοιχεία των δύο...

Ο Ιστορικός αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ήφαιστο Λήμνου (11/1) και η ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ παρουσιάζει αριθμούς και στοιχεία των δύο ομάδων.

Αναλυτικά: Με μία ήττα στο Ρέθυμνο μπήκε στο 2020 ο Ήφαιστος αλλά παρέμεινε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας της ΕΚΟ Basket League. Το Σάββατο (11/1, 15:30) θα υποδεχτεί στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής τον Πανιώνιο Su Casa. Οι “κυανέρυθροι” έκαναν “ποδαρικό” στη νέα χρονιά με τη νίκη επί του Κολοσσού H Hotels στο “Σ.Μπεφόν”.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

Ο Ήφαιστος ήταν ο νικητής του παιχνιδιού που έγινε στις 5 Οκτωβρίου στην Αθήνα. Είχε επικρατήσει με 83-69, “οικοδομώντας” την κυριαρχία του στην ευστοχία του στα τρίποντα (14/28) και στη διαφορά στα ριμπάουντ (43 έναντι 28 του Πανιωνίου Su Casa). Οι νικητές που προηγήθηκαν ακόμη και με 22 πόντους (30-52), πήραν 20 πόντους και επτά ασίστ από τον Τζέρι Σμιθ. Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Βεργίνης είχε 14 πόντους με 1/1 βολή, 2/2 δίποντα και 3/6 τρίποντα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Ήφαιστος έχει μόνο νίκες στη μικρή ιστορία των αναμετρήσεων με τον Πανιώνιο Su Casa, αφού πέραν εκείνης που σημείωσε στο ματς του πρώτου γύρου, είχε κάνει το 2/2 στην περσινή σεζόν. Στο ματς της Λήμνου, για τη 2η αγωνιστική, είχε επικρατήσει άνετα με 86-64 , με κορυφαίους τους Φρεϊμάνις (19π, 6ρ.) και Σμιθ (16π.). Για τον Πανιώνιο Su Casa, ο Σινγκλέρ με 14 και ο Μπράουν με 13 ήταν οι πρώτοι σκόρερ του.

Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ



ΗΦΑΙΣΤΟΣ

*Στην κορυφή δύο στατιστικών κατηγοριών της διετούς ιστορίας του Ηφαίστου στην ΕΚΟ Basket League θα βρεθεί σύντομα ο Τζέρι Σμιθ. Χρειάζεται δύο εύστοχα τρίποντα (έχει 46) για να ξεπεράσει τον Τόντρικ Γκότσερ και εννιά ασίστ (έχει 94) για να προσπεράσει τον Τάιρον Μπρέιζελτον.

*Ο Βλαντ Μολντοβεάνου είναι πιο άστοχος στα ματς της Λήμνου σε σύγκριση με εκείνα μακριά από το νησί. Σουτάρει με ποσοστά χαμηλότερα κατά 15,1% στις βολές, 4,5% στα δίποντα και 16,1% στα τρίποντα.

*Ο Ήφαιστος έφτασε στη νίκη στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του κρατώντας τον Κολοσσό H Hotels στους 64 και τον Ηρακλή στους 65 πόντους. Το παθητικό του στη Λήμνο είναι το μικρότερο της κατηγορία (65,7) με δεύτερο εκείνο του Ρεθύμνου Cretan Kings (66,9).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ SU CASA

*Ο Φώτης Λαμπρόπουλος απέχει 16 πόντους από τους 700 στην ΕΚΟ Basket League ενώ οχτώ χρειάζεται ο Δημήτρης Βεργίνης για να φτάσει τους 1.800.

*Παίκτης του πρώτου ημιχρόνου φαίνεται να είναι ο Σαμάρντο Σάμιουελς αφού σε αυτό το διάστημα έχει μέσους όρους 11,2 πόντων και 3,5 ριμπάουντ ενώ στο δεύτερο πέφτει στους 6,7 πόντους και 2,9 ριμπάουντ.

*Ο Πανιώνιος Su Casa έμεινε κάτω από τα 30 ριμπάουντ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, κάτι που είχε γίνει μόνο στις δύο πρώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια