Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Ο Μασούρας θα πεθάνει μαζί με εμένα μέχρι να σωθεί ο Πανιώνιος!»

Στα σενάρια που θέλουν την αποχώρηση του Γιάννη Μασούρα από τον Πανιώνιο απάντησε ο Χρήστος Δάρας, μέσω δήλωσης του στα panionianea.gr. ...

Στα σενάρια που θέλουν την αποχώρηση του Γιάννη Μασούρα από τον Πανιώνιο απάντησε ο Χρήστος Δάρας, μέσω δήλωσης του στα panionianea.gr.

Ο 23χρονος δεξιός μπακ-χαφ αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη και τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν έντονες φήμες πως ο ποδοσφαιριστής θα φύγει από τον Πανιώνιο, προκειμένου να συνεχίσει σε άλλη ελληνική ομάδα την καριέρα του.

Ο πρόεδρος της κυανέρυθρης ΠΑΕ από την μεριά του, όμως, ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να υπογράψει καμία διακοπή δανεισμού του παίκτη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: "...ο Μασούρας θα πεθάνει μαζί με εμένα στον Πανιώνιο μέχρι να σωθεί η ομάδα!".

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Δάρας στα panionianea.gr:

"Θέλω να ξεκαθαρίσω πως όσο είμαι εγώ πρόεδρος στον Πανιώνιο και με αυτές τις συνθήκες που υπάρχουν, δεν πρόκειται να υπογράψω καμία διακοπή δανεισμού του Μασούρα. Όσο ζούμε και ελπίζουμε θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. Ο Μασούρας θα πεθάνει μαζί με εμένα μέχρι να σωθεί η ομάδα!".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια