Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολύ δύσκολη... αποστολή με τον Παναθηναϊκό

Έτοιμος για την πιο δύσκολη αναμέτρηση μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμος ο Πανιώνιος μετά και την τελευταία...

Έτοιμος για την πιο δύσκολη αναμέτρηση μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμος ο Πανιώνιος μετά και την τελευταία προπόνηση που ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ για το ματς της Κυριακής κόντρα στους ''πράσινους'' το οποίο θα συνδυαστεί και από μια κίνηση αγάπης προσφέροντας γεύμα σε όσους το έχουν ανάγκη πριν από τον αγώνα:

O Πανιώνιος Su Casa ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (29/12, 17.00, ERT Sports) αναμέτρησης στο Κ.Γ. “Σοφία Μπεφόν” κόντρα στον πρωτοπόρο και πρωταθλητή Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της EKO Basket League στο φινάλε του 2019.

 Ο τεχνικός της ομάδας μας, Λίνος Γαβριήλ δεν υπολογίζει στην βοήθεια του τραυματία, Φώτη Λαμπρόπουλου, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον Αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού κι ως εκ τούτου τέθηκε εκτός από το παιχνίδι με τους “πράσινους”.

 Πριν από το τζάμπολ του επερχόμενου (29/12) αγώνα η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa διοργανώνει – στον περιβάλλοντα χώρο του Κ.Γ. “Σοφία Μπεφόν” – ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι ΑΓΑΠΗΣ για τους απόρους και τους αστέγους των Δήμων Παλαιού Φαλήρου & Νέας Σμύρνης, με υπαίθρια κουζίνα από τις 13.00 και μέχρι λίγο πριν την έναρξη του ματς.

Το γεύμα ΑΓΑΠΗΣ είναι προσφορά του Συλλόγου Εργαζομένων και της διοίκησης της κεντρικής λαχαναγοράς (ΟΚΑΑ Α.Ε.), με την πολύτιμη συνδρομή των καταστημάτων “Green Garden” (Παλλήνη, Πειραιάς, Νέα Σμύρνη-Αιγαίου 151) και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό σύλλογο “Ο άλλος άνθρωπος” και τον ιδρυτή του, Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, μετά από προτροπή του αθλητή μας, Anthonhy Lee και της συζύγου του Melissa, οι οποίοι έχουν ιδρύσει στις ΗΠΑ τον φιλανθρωπικό σύλλογο “More than Basketball”.

 Aξίζει όλους ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την δωρεά τους!

 Παράλληλα, η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, Πολύδωρο Συρίγο, για την ευγενή – και σημαντική σημασίας – βοήθεια του για πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ”, διαδικτυακά από την σελίδα της Ticketmaster “https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2004868.html”, ενώ την Κυριακή (29/12) θα πωλούνται εισιτήρια από τις 15:00 έως και το ημίχρονο του αγώνα, στα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου“Σοφία Μπεφόν”, στο Παλαιό Φάληρο.:

 Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ” είναι οι εξής: EXECUTIVE (τμήμα Γ): 15 Ευρώ BLUE & RED (τμήμα Α, Β, Δ, Ε): 10 Ευρώ Άνεργοι (με κάρτα ανεργίας) και Φοιτητές (με πάσο): 5 Ευρώ Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών.

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Στα εκδοτήρια του γηπέδου δεν υπάρχει δυνατότητα συναλλαγής με POS.

Δεν υπάρχουν σχόλια