Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το γεύμα αγάπης πριν το Πανιώνιος-ΠΑΟ

Ο Πανιώνιος σε συνεργασία με τον σύλλογο «Ο άλλος άνθρωπος» και μετά από προτροπή του αθλητή της ομάδας Άντονι Λι και της συζύγου του Μ...


Ο Πανιώνιος σε συνεργασία με τον σύλλογο «Ο άλλος άνθρωπος» και μετά από προτροπή του αθλητή της ομάδας Άντονι Λι και της συζύγου του Μελίσσα, μαγείρεψε για τους αστέγους και απόρους των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Νέας Σμύρνη.

Η σχετική ενημέρωση:

Το μεσημέρι της Κυριακής (29/12) η H ΚΑΕ Πανιώνος Su Casa διοργάνωσε στον περιβάλλοντα χώρο του Κ.Γ. “Σοφία Μπεφόν” ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι ΑΓΑΠΗΣ, για τους αστέγους & του απόρους των Δήμων Παλαιού Φαλήρου & Νέας Σμύρνης

Η κοινωνική αυτή πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό σύλλογο “Ο Άλλος Άνθρωπος-Κοινωνικη Κουζινα” και τον ιδρυτή του, Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, μετά από προτροπή του αθλητή μας, Anthony Lee και της συζύγου του Melissa, οι οποίοι έχουν ιδρύσει στις ΗΠΑ τον φιλανθρωπικό σύλλογο “More than Basketball”!

H Melissa μαζί με την σύντροφο του αθλητή της ομάδας μας, Tyreek duren, Erica, βοήθησαν τον κ. Πολυχρονόπουλο στην παρασκευή και την διανομή του φαγητού, ενώ ο τζένεραλ μάνατζερ της ΚΑΕ, Θανάσης Δούνης ήταν άξιος συμπαραστάτης της όλης προσπάθειας.

Πάνω από 100 συμπολίτες μας έλαβαν μερίδες φαγητού και παρά τον πολύ κακό καιρό κατάφεραν να προσεγγίσουν το κλειστό “Σοφία Μπεφόν” του Παλαιού Φαλήρου πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης του Πανιωνίου Su Casa με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Το γεύμα ΑΓΑΠΗΣ ήταν προσφορά του Συλλόγου Εργαζομένων και της διοίκησης της κεντρικής λαχαναγοράς (ΟΚΑΑ Α.Ε.), με την πολύτιμη συνδρομή των καταστημάτων “Green Garden” (Παλλήνη, Πειραιάς, Νέα Σμύρνη-Αιγαίου 151) και τους αξίζει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την προσφορά τους…

Παράλληλα, η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, Πολύδωρο Συρίγο, για την ευγενή – και σημαντική σημασίας – βοήθεια του για πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης!



Δεν υπάρχουν σχόλια