Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός...

Αναμενόμενη εντός έδρας ήττα για τον Πανιώνιο από τον αήττητο Παναθηναϊκό με σκορ 74-115. Ο Ιστορικός ήταν ανταγωνιστικός τα πρώτα δέκα...

Αναμενόμενη εντός έδρας ήττα για τον Πανιώνιο από τον αήττητο Παναθηναϊκό με σκορ 74-115.

Ο Ιστορικός ήταν ανταγωνιστικός τα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης.στην συνέχεια όμως δεν μπόρεσε να βρει λύσεις τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά απέναντι στο μεγαλύτερο και πιο δυνατό ρόστερ του αντιπάλου του με αποτέλεσμα να ηττηθεί με μεγάλη διαφορά.

Το παιχνίδι


A ημίχρονο

Ανταγωνιστικός ο Ιστορικός στο πρώτο μισό του πρώτο δεκαλέπτου, βρέθηκε και στο +5 απέναντι στον ανώτερο Παναθηναϊκό, όμως στην συνέχεια οι πράσινοι ανέβασαν ρυθμό πήραν τον έλεγχο του ματς και έχτισαν διαφορά απέναντι στον Πανιώνιο,  ο οποίος δεν είχε λύσεις και  παραδόθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου του.

Β ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να κάνει το παιχνίδι του και στο δεύτερο ημίχρονο ξεφεύγοντας και άλλο στο σκορ  , ενώ οι κυανέρυθροι,έχοντας και την απουσία του Πάσαλιτς δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και να  σταματήσουν τον ξέφρενο ρυθμό των αντιπάλων τους με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με σκορ 74-115.

Η ταυτότητα του αγώνα

Μπάσκετ ανδρών - 13η αγωνιστική

Πανιώνιος- Παναθηναϊκός 74-115

Τα δεκάλεπτα: 20-31, 39-61, 56-87, 74-115

 Πανιώνιος(Γαβριήλ): Duren 8(2), Βεργίνης 11(3), Petrovic 8(2), Καμαριανός 8(1), Samuels 14, Mcgill 17(1), Lee 4, Καρακεχαγιάς 2, Τσιμπούκης 2, Τζουγκαράκης, Καμπερίδης



Διαιτητές Κορομηλάς - Ανδρικόπουλος- Αναστόπουλος

Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια