Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα με βαρύ σκορ στο ΟΑΚΑ!

Σε... εφιάλτη κατέληξε το εκτός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΚ, καθώς ο Ιστορικός γνώρισε πολύ βαριά ήττα με 5-0, για την 13η αγ...

Σε... εφιάλτη κατέληξε το εκτός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΚ, καθώς ο Ιστορικός γνώρισε πολύ βαριά ήττα με 5-0, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι αν και είχαν κλασικές και σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως στην αρχή των δύο ημιχρόνων, δεν κατάφεραν να σκοράρουν, αμυντικά  δεν υπήρξαν σωστές τοποθετήσεις και κάπως έτσι ήρθε το βαρύ σκορ για τον Πανιώνιο.

Μία βαριά ήττα, με το βαρύ σκορ βέβαια με βάση την εικόνα του αγώνα να μην αξίζει στον Ιστορικό, όμως θα πρέπει άπαντες στην ομάδα να βελτιώσουν άμεσα την εικόνα τους, ώστε να μην έρθουν κι άλλα τέτοια άσχημα αποτελέσματα.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Αραμπούλι βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Μπάρκα όμως το σκαφτό πλασέ που έκανε πέρασε παράλληλα από την εστία.

Στο 12' ο Ευαγγέλου έκανε φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο Μπάρκας με εντυπωσιακή απόκρουση έδιωσε την μπάλα σε κόρνερ.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, στο 17', η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Το τραγικό λάθος του Μασούρα που... ουσιαστικά έδωσε την μπάλα στον Ολιβέιρα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από πλάγια αριστερά και με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Μαλέρμπ για το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν απόλυτα και την δευτέρη τους ευκαιρία, κάνοντας το 2-0. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Μάνταλος έκανε το πρώτο σουτ, ο Ολιβέιρα άπλωσε το πόδι του προ κενής εστίας -μαζί με τον Αραμπούλι- κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 44' ο Αραμπούλι έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Γεωργιανός φορ ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι πέρασε στην θέση του ο Τσιλούλης.

Ο Πανιώνιος μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο επιθετικά, όμως όπως και στο πρώτο δεν μπόρεσε να σκοράρει, παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που είχε. Αρχικά στο 49' ο Παπανικολάου δέχτηκε την φοβερή κάθετη πάσα του Κόρμπου, όμως δεν κατάφερε να "νικήσει" τον Μπάρκα, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μασούρας πήρε την μπάλα σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή, άργησε όμως να αποφασίσει τι θα κάνει, με αποτέλεσμα να χαθεί η καλή στιγμή. Στην εξέλιξη της φάσης ο  Τσιλούλης έκανε όμορφη ενέργεια απέναντι στον Τσιγκρίνσκι, δεν κατάφερε όμως να τελειώσει την φάση, καθώς ο αμυντικός της "Ένωσης" πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ.

Στο 62', όπως και στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ κατάφερε να βρει ξανά τον δρόμο προς την εστία του Μαλέρμπ, χωρίς να έχει ουσιαστικά απειλήσει καθόλου. Ο Ευαγγέλου έκανε το τάκλιν μέσα στην περιοχή, ο Ολιβέιρα βρέθηκε στο έδαφος, με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Στο 64' το εκτέλεσε ο επιθετικός της ΑΕΚ και έκανε το 3-0.

Στη συνέχεια ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Πανιώνιο πλέον να μην μπορεί να κάνεο και πολλά στο παιχνίδι.

Στο 77' η ΑΕΚ πέτυχε και τέταρτο γκολ, με τον Βέρντε να εκτελεί πολύ ωραία ένα φάουλ έξω από την περιπχή, με την μπάλα να χτυπάει πρώτα στο δοκάρι και εν συνεχεία να μπαίνει στα δίχτυα του Μαλέρμπ που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Το γεγονός ότι το ματς είχε τελειώσει έδωσε το δικαίωμα στην ΑΕΚ να βρει τον Πανιώνιο χωρίς συγκέντρωση, πολύ κακώς βέβαια, και στο 89' με αρκετά μεγάλη δόση ο Μάνταλος έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε στον Ευαγγέλου και κατέληξε στα δίχτυα του Μαλέρμπ για το 5-0.


ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας - Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ - Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς - Βέρντε, Λιβάγια, Μάνταλος - Ολιβέιρα

Πανιώνιος (Νίκι Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Μασούρας, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης (60' Εμμανουηλίδης), Άρτσε, Παπανικολάου, Αραμπούλι (44' Τσιλούλης)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια