Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαβασιλείου: «Κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας πρέπει να κάνεις γκολ τις ευκαιρίες σου»

Απογοητευμένος από την ήττα με 5-0 από την ΑΕΚ ήταν ο Νίκκι Παπαβασιλείου που στάθηκε στις αρκετές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του. «...

Απογοητευμένος από την ήττα με 5-0 από την ΑΕΚ ήταν ο Νίκκι Παπαβασιλείου που στάθηκε στις αρκετές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

«Έρχεσαι εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΚ και δημιουργείς 4-5 κλασικές ευκαιρίες πρέπει να τις κάνεις γκολ. Απέναντι στη ροή της αναμέτρησης δέχεσαι γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κι άλλες ευκαιρίες, δυστυχώς όμως καταρεύσαμε. Δεν μ' αρέσει καθόλου αυτό το σκορ, αλλά αυτή η εμφάνιση δεν μπορεί να καταστρέψει όλη αυτή την προσπάθεια. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε», ήταν τα λόγια του coach του Πανιωνίου.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, ανέφερε:

«Είναι ένα πολύ βαρύ σκορ και ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Αδικήσαμε τον εαυτό μας γιατί μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Όταν παίζεις εκτός έδρας και δημιουργείς δύο κλασικές ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος απέναντι στην ΑΕΚ και δεν κάνεις γκολ τα πράγματα είναι δύσκολα. Και στο δεύτερο μέρος κάναμε φάσεις για να μπούμε μέσα στο ματς ξανά αλλά δεν τα καταφέραμε. Η εικόνα μετά το 70’ είναι κάτι που θα συζητήσουμε πολύ με τους παίκτες. Δεν μπορούμε να παρατάμε κανένα παιχνίδι. Απολογούμαι στον κόσμο της ομάδας και πρέπει άμεσα να σηκώσουμε κεφάλι γιατί είχαμε κάνει μεγάλη προσπάθεια. Θα σηκώσουμε κεφάλι και θα επιστρέψουμε στις εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών».

Για το αν η εικόνα μετά το 70’ είναι θέμα νοοτροπίας και για τον τραυματισμό του Αραμπούλι: «Θα δούμε την κατάστασή του αύριο. Μας ανησυχεί όπως και με τον Οικονομίδη. Ελπίζω να είναι καλά για το επόμενο παιχνίδι. Όσο για την εικόνα μας μετά το 70’ πρέπει να είναι ένα μάθημα για μας. Δεν πρέπει να παρατάμε ποτέ το παιχνίδι. Με αυτήν την ομάδα προσπαθούσαμε δίνοντας τα πάντα ο ένας για τον άλλο. Πρέπει να γίνει ένα μάθημα στα παιδιά να μην παρατάμε κανένα παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια