Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Νοέμβριος του Πανιωνίου

Αυτός ο μήνας που πέρασε δεν θα ξεχαστεί εύκολα από κανέναν Πανιώνιο. Ένας ποδοσφαιρικός μήνας που οι επιτυχίες της ομάδας ήταν σημαντικό...

Αυτός ο μήνας που πέρασε δεν θα ξεχαστεί εύκολα από κανέναν Πανιώνιο. Ένας ποδοσφαιρικός μήνας που οι επιτυχίες της ομάδας ήταν σημαντικότατες. 

Η ομάδα που μέχρι πριν έναν μήνα ήταν ξεγραμμένη από εχθρούς και φίλους, η ομάδα που μέχρι πριν 30 ημέρες ήταν βυθισμένη στον πάτο της βαθμολογίας με -2 βαθμούς και δυστυχώς (φαινόταν) να είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό έδειξε πως έχει ζωή και πως μπορεί να πετύχει πολύ μεγάλα πράγματα.

Οι παίκτες του Παπαβασιλείου έδειξαν πως έχουν πάθος και δύναμη πως είναι δουλευταράδες και πως μπορούν να δουλέψουν τις αδυναμίες τους και να κολυμπήσουν στα βαθιά νερά του πρωταθλήματος.

Ο Πανιώνιος αυτό το μήνα που πέρασε έμεινε αήττητος βάζοντας στο σακούλι του 8 πολύ σημαντικούς βαθμούς και έδειξε σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα ότι δεν είναι ξεγραμμένος και πως αν δουλέψει μπορεί να πετύχει πολλά.

Όλα ξεκίνησαν στο δύσκολο ματς με τον Άρη

Στις 2 Νοεμβρίου ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον Άρη στη Νέα Σμύρνη για την 9η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Ιστορικός προερχόταν από 4 συνεχόμενες ήττες σ' ένα πικρό Φθινόπωρο που δεν μας πήγαινε με τίποτα.

Ήττες μέσα στη Νέα Σμύρνη από Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και δύο βαριές ήττες από ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 4-1 και Ατρόμητο στο Περιστέρι με 4-0.

Ο Πανιώνιος στο παιχνίδι με τους "κίτρινους" της Θεσσαλονίκης έβγαλε πάθος στάθηκε τυχερός στο φινάλε (είχε ο Άρης δύο δοκάρια) και πήρε ένα σημαντικό βαθμό.

Σούπερ "2" στη Ξάνθη

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και ο Πανιώνιος ταξίδεψε στη Ξάνθη για ν' αντιμετωπίσει τη τοπική ομάδα η οποία φέτος έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Ιστορικός σ' εκείνο το ματς έδειξε σε φίλους και αντιπάλους ότι δεν είναι ο σάκος του μποξ ή τουλάχιστον ότι αν υποβιβαστεί θα το κάνει πουλώντας ακριβά το... τομάρι του.

Πολύ καλή εμφάνιση απ' όλη την ομάδα και με δύο τέρματα του πολύ φορμαρισμένου Γεωργιανού επιθετικού Μπατσάνα Αραμπούλι ήρθε το πρώτο φετινό "2" του Πανιωνίου.

Μάλιστα σ' εκείνο το ματς παρατήρησα ότι ο Πανιώνιος δεν τα έχασε όταν η Ξάνθη ισοφάρισε γρήγορα και με σωστή διαχείριση έψαξε και βρήκε το γκολ που του έδωσε ένα σημαντικό... τρίποντο.

Ψυχωμένος βαθμός απέναντι στον Ολυμπιακό

Στις 23 Νοεμβρίου ο Πανιώνιος υποδέχθηκε στη Νέα Σμύρνη για την 11η αγωνιστική της Super League 1 τον Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη πρώτη θέση του πρωταθλήματος μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιστορικός εκείνη την ημέρα προσπάθησε να διαχειριστή όσο καλύτερα γίνεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Κράτησε μακριά από την περιοχή του τον Ολυμπιακό και δέχτηκε ένα τέρμα στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου με εκτέλεση πέναλτι.

Το καλό είναι ότι ο Πανιώνιος δεν ανοίχθηκε αμέσως προσπάθησε να μην δεχτεί δεύτερο τέρμα και στο φινάλε έψαξε ακόμα και την παραμικρή φάση προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση.

Κάτι που έγινε στο 88' της συγκεκριμένης αναμέτρησης με σουτ του Εμμανουηλίδη, το οποίο χάρισε ένα πολύ σημαντικό βαθμό απέναντι σε μία εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος.

Ο κερδισμένος τελικός με τον Παναιτωλικό

Φτάσαμε και στη χθεσινή τελευταία ημέρα του Νοέμβρη ο Πανιώνιος υποδέχθηκε στη Νέα Σμύρνη σ' ένα παιχνίδι δίχως αύριο τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Αγρινίου πριν την έναρξη του αγώνα βρισκόταν στη 13η θέση του πρωταθλήματος με 4 βαθμούς έναν περισσότερο από τον Πανιώνιο.

Οι παίκτες του Παπαβασιλείου μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στα πρώτα 20 λεπτά προηγήθηκαν με τον Αραμπούλι, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι.

Τελικά η νίκη ήρθε εύκολα στο φινάλε, καθώς σκόραραν ο Άρτσε και ο Εμμανουηλίδης (για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι).

Όπως καταλαβαίνετε ο μήνας που μας αποχαιρέτησε πριν λίγα λεπτά ήταν ένας από τους πιο δύσκολους στην Πλατεία, αλλά και από τους πιο ένδοξους στην ιστορία του συλλόγου.

Ήταν ένδοξος γιατί η ομάδα έδειξε πως έχει μέταλλο και ψυχή, γιατί έδειξε πως δεν είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό και πως αν δουλέψει (όπως και δούλεψε) μπορεί να πετύχει πολλά στο μέλλον.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια