Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμμανουηλίδης: «Είμαστε παλικάρια, ο Πανιώνιος έχει βαριά φανέλα»

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, σκόρερ του τρίτου τέρματος του Πανιωνίου κόντρα στον Παναιτωλικό, τόνισε στις δηλώσεις του ότι οι συμπαίκτες τ...

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, σκόρερ του τρίτου τέρματος του Πανιωνίου κόντρα στον Παναιτωλικό, τόνισε στις δηλώσεις του ότι οι συμπαίκτες του είναι παλικάρια που άξιζαν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού επιθετικού που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα.

Για το ότι σκόραρε ξανά: "Προσπαθώ να είμαι πάντα μέσα στην φάση. Από εκεί και πέρα φαίνεται ότι είμαστε σε καλό φεγγάρι. Τις τελευταίες αγωνιστικές είμαστε πραγματικά παλικάρια μέσα στο γήπεδο. Δουλεύουμε σκληρά. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ, θα βάλουμε τα δυνατά μας. Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, πιστεύω ότι μπήκαμε -όπως είπα και πριν- πραγματικά παλικάρια, ξέραμε ότι ήταν ένας τελικός, επιτέλους φύγαμε από αυτό το μείον και φύγαμε τώρα και από την τελευταία θέση".

Για το αν ήταν δίκαιη η νίκη:"Δικαιούμασταν τη νίκη. Μπήκαμε από ξεκίνημα δυνατά στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε. Είχαμε ευκαιρίες, μας δικαίωσε και η μπάλα. Σημειώσαμε γκολ και είχαμε κι άλλες φάσεις. Σημασία έχει η νίκη".

Για το τι άλλαξε και ο Πανιώνιος έχει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο: "Έχουμε καταλάβει που βρισκόμαστε και τι φανέλα φοράμε. Η φανέλα του Πανιωνίου είναι βαριά και πρέπει να το ανταποδίδουμε μέσα στο γήπεδο. Το κυριότερο νομίζω είναι αυτό που έχει αλλάξει".

Σε κάποιο σημείο των δηλώσεις του Εμμανουηλίδη ο Κόρμπος πήγε προς τον νεαρό άσο του Πανιωνίου, τον διέκοψε λέγοντας του  Εμμανουηλίδη για το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις. «Αν έχεις φιλότιμο να ζητήσεις δημόσια συγνώμη για το γκολ που μου έκλεψες. Μου έκλεψες το γκολ…» είπε χιουμοριστικά στον νεαρό και στην συνέχεια τον φίλησε απονέμοντας του τα εύσημα.

Και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης χαμογέλασε λέγοντας. «…τι να πεις για τον Παναγιώτη Κόρμπο, είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ο πατέρας στ’ αποδυτήρια».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια