Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαβασιλείου: «Πολύ μεγάλο αποτέλεσμα, ήμουν σίγουρος για την ομάδα» (video)

Εμφανώς χαρούμενος για την ισοπαλία που απέσπασε ο Πανιώνιος κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ο Νικόδημος Παπαβασιλείου στην συνέντευξη Τύπου ...

Εμφανώς χαρούμενος για την ισοπαλία που απέσπασε ο Πανιώνιος κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ο Νικόδημος Παπαβασιλείου στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού:

Για το παιχνίδι: "Πήραμε ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα, κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Μείναμε σοβαροί στο πλάνο μας και περιμέναμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στην αντεπίθεση, αυτό δηλαδή που είχαμε δουλέψει. Μπαίνουν νέα παιδιά και είμαστε πολύ χαρούμενοι, όπως ο Γρίβας που έρχεται από την ακαδημία μας και πήρε την ευκαιρία του. Δεν αλλάζουν πολλά για εμάς, είναι μία μέρα που πρέπει να χαρούμε, αλλά ξέρουμε καλά την δύσκολη συνέχεια. Από αύριο σκεφτόμαστε τον τελικό με τον Παναιτωλικό. Ήμουν σίγουρος για την ομάδα, είμαστε σε φοβερή κατάσταση, έχει αλλάξει η ψυχολογία και η προπόνηση γίνεται σε πολύ καλύτερες συνθήκες. Τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Συνεχίζουμε την πολύ δύσκολη κατάσταση που έχουμε".

Για την ψυχολογία των παικτών: "Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά. Από την αρχή που ήρθα γνώριζα την δυσκολία και πως θα είναι τα πράγματα. Ήμουν σίγουρος ότι μέσα από την σκληρή δουλειά θα πάμε καλά. Αν δώσεις στα νέα παιδιά την πίστη μπορεί να σε εκπλήξουν. Τα παιδιά αυτό κάνουν. Έχουμε έξι παιδιά στην Εθνική Ελπίδων, ο Αραμπούλι επέστρεψε στην Εθνική Γεωργίας, ο Κότνικ το ίδιο. Αν η ομάδα έχει επιτυχία και σώσουμε την ομάδα όλοι είναι σημαντικοί. Έχουμε παιδιά με ψηλό ταβάνι. Τους δίνουμε την ευκαιρία, κάτι που δεν είναι εύκολο στην Ελλάδα για έναν νεαρό να παίξει. Τέτοιες εμφανίσεις και διάθεση θα βοηθήσουν την ομάδα να βγει από την δύσκολη θέση".

Για την αλλαγή της ομάδας μετά το κακό παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Δεν είχαμε καλή εικόνα με τον Ατρόμητο, όμως ένα παιχνίδι μπορεί να γυρίσει γρήγορα απ' ότι το σχεδιάζεις. Τελείωσε αυτό το ματς, μιλήσαμε με τα παιδιά. Η αλλαγή΄εγινε από το ματς του Κυπέλλου, καθώς μετά από μία νίκη αλλάζει η ψυχολογία. Με τον Άρη πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και με παίκτη λιγότερο. Είδαμε ότι αν είμαστε μία γροθιά μπορούμε να διεκδικούμε αποτελέσματα. Η νίκη στην Ξάνθη μας έδωσε φοβερή ψυχολογία. Κόντρα σε μία καλή ομάδα ήμασταν πολύ καλοί. Πήγαμε με νοοτροπία νικητή και πήραμε το παιχνίδι. Ήμουν σίγουρος ότι και σήμερα θα ήμασταν καλοί. Να κρατήσουμε αυτή την εικόνα και να γίνουμε και καλύτεροι".

Για τα όσα ακούγονταν μέσα στην εβδομάδα και τις ανακοινώσεις: "Δεν μας επηρεάζουν εμάς. Εμείς είμαστε στην τελευταία θέση και κοιτάμε κάθε ματς σαν τελικό. Θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας και να τους ανταμοίβουμε με τέτοιες εμφανίσεις και φυσικά με την παραμονή".



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια