Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μαρτίνς: «Μας τιμώρησε ο Πανιώνιος»

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα της ομάδας του με τον Πανιώνιο μίλησε στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο...

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα της ομάδας του με τον Πανιώνιο μίλησε στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: "Το πιο δύσκολο είναι να δημιουργήσεις ευκαιρίες και αυτό το κάνουμε. Σίγουρα έπρεπε να κλειδώσουμε το παιχνίδι αλλά δεν το κάναμε. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν είχαμε την υπευθυνότητα να κρατήσουμε το αποτέλεσμα ή να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Το πρόβλημα μας είναι στην τελευταία μπαλιά για να τελειώσουμε τις φάσεις".

Για τον Πανιώνιο που ισοφάρισε στο φινάλε: "Ήταν μία τιμωρία σήμερα για εμάς από τον αντίπαλο μας. Είχαμε τόσες ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό που μας λείπει είναι το τελείωμα των φάσεων. Μας τιμώρησε ο αντίπαλος μας".

Για το τι φταίει και δεν σκοράρει η ομάδα του: "Πρέπει να δούμε τι φταίει και να το αναλύσουμε. Τώρα πρώτα έχουμε την Τότεναμ και μετά τον ΠΑΟΚ. Κόντρα στην Τότεναμ θα πρέπει να είμαστε πολύ αποτελεσματικοί και να έχουμε καλύτερο επίπεδο κόντρα σε μία αγγλική ομάδα με τέτοιο επίπεδο. Κάναμε κάποια καλά πράγματα και σημερα".

Για τα δύο πρόσωπα της ομάδας του: "Έχουμε δύο πρόσωπα, άλλο στην έδρα μας και άλλο εκτός έδρας. Στην έδρα μας είμαστε πολύ πιο δυνατοί, πιο αποτελεσματικοί, εκτός έδρας αυτό μας λείπει".

Δεν υπάρχουν σχόλια