Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμμανουηλίδης: «Είμαστε φτιαγμένοι από "μέταλλο", εχουμε γίνει μια οικογένεια»

Ο σκόρερ του Πανιωνίου, Δημήτρης Εμμανουλίδης, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στην κάμερα της Nova ξεκινώντας τα λεγόμενά του α...

Ο σκόρερ του Πανιωνίου, Δημήτρης Εμμανουλίδης, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στην κάμερα της Nova ξεκινώντας τα λεγόμενά του από τη φάση του γκολ που σημείωσε …

«Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα ότι θα βγει αυτήν η αντεπίθεση, γιατί ουσιαστικά ήταν μια χαμένη μπαλιά, την οποία κέρδισε ο συμπαίκτης μου, Παναγιώτης Κόρμπος. Από εκεί και πέρα τρομερή κάθετη, έκανα ότι μπορούσα, νίκησα τον τερματοφύλακα. Ο πανηγυρισμός είναι αφιερωμένος σε δικό μου πρόσωπο, το οποίο έχει ‘φύγει’ από τη ζωή, για τη μητέρα μου, την οποία έχω ‘χάσει’ κι εκεί πήγαινε και το φιλί».

- Την είχες στο μυαλό σου το πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί αυτήν η φάση;

«Την είχα σκεφτεί γιατί είδα ότι ο αντίπαλος, ο Τσιμίκας συγκεκριμένα αν θυμάμαι καλά, πήγαινε να βγει μπροστά κι έτσι σκέφτηκα να την πατήσω ώστε να τον αποφύγω με τόση φόρα που θα είχε. Από εκεί και πέρα είχα δει ότι ο Σα για κάποιο λόγο είχε φύγει προς τη γωνία, προσπάθησε να μαντέψει λογικά και πλάσαρα προς την αντίθετη».

- Είστε μια ομάδα, όπως μας είπε ο προπονητής σας και σας λέει συνεχώς στ’ αποδυτήρια, με πολύ σπουδαίο «μέταλλο». Αλλά από το παιχνίδι με τον Άρη και μετά δείχνετε ένα διαφορετικό και σημαντικά καλύτερο πρόσωπο... 

«Η αλήθεια είναι πως με τον Άρη κάναμε ένα καταπληκτικό ματς και πήραμε ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν αξίζαμε, πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει και με τη νίκη. Δουλεύουμε τρομερά με τον κ. Παπαβασιλείου στην προπόνηση, τρομερός κόουτς! Έχουμε γίνει μια οικογένεια. Είμαστε φτιαγμένοι από ‘μέταλλο’, το δείχουμε πιστεύω στα τελευταία ματς μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το καλό και το θετικό είναι ότι το βγάζουμε. Βγαίνει δημιουργικά όλο αυτό και παρουσιάζουμε μια τρομερή εικόνα».

- Αν και .. αριστεροπόδαρος, τί βαθμό θα έβαζες για το πλασέ σου με το δεξί;

«Το δεξί είναι το καλό μου (σ.σ. γέλια). Εντάξει, μιλώντας για την ντρίπλα που έγινε με το αριστερό μου πόδι, νομίζω πως αυτός είναι κι ο σκοπός κάθε παίκτη. Ειδικά στα winger πρώτη σου δουλειά είναι να βελτιώσεις και τα δυο σου πόδια ώστε να είναι απρόβλεπτος απέναντι στον κάθε παίκτη. Κι αυτό προσπαθώ να βελτιώσω και να κάνω κάθε μέρα».

- Τί είναι αυτό που σας κρατάει ενωμένους και δίνετε αυτήν την παράσταση παρά τις αντίξοες συνθήκες με τις οποίες εκκινήσατε το πρωτάθλημα;

«Αν είχατε έναν άνθρωπο να δείτε τις προπονήσεις, μπαίνουμε με τόσο πάθος, πραγματικά λες και παίζουμε κανονικό αγώνα. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον, δηλαδή είμαστε με κεφαλαία γράμματα οικογένεια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, εγώ πρώτη φορά το νιώθω. Κι αυτό πιστεύω το βγάζουμε και μέσα στο γήπεδο. Μεγάλο ρόλο έχει παίξει κι ο προπονητής επαναλαμβάνω».

- «Συστήθηκες» πέρσι στον Παναθηναϊκό μ’ εξαιρετικό τρόπο. Η φετινή σεζόν σε βρίσκει στον Πανιώνιο. Αισθάνεσαι αδικημένος;

«Αδικημένος δε θα το έλεγα, γιατί είχα κι ένα πρόβλημα με τους κοιλιακούς το οποίο με κράτησε έξω. Πήρα την ευκαιρία μου στο Κύπελλο, έκανα ότι μπορούσα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του προπονητή. Δουλειά μου εμένα δεν είναι να πω ποιός θα παίζει στην ενδεκάδα, δουλειά μου είναι να τα δίνω όλα στην προπόνηση κι από εκεί και πέρα ο προπονητής αποφασίζει αν θα με επιλέξει».

- Όταν μπήκες υπήρξε άνθρωπος της ομάδας που σου είπε πως θα σκοράρεις;

«Η αλήθεια είναι πως το λέγαμε από το ξενοδοχείο. Για κάποιο λόγο είχαμε όλοι αυτό το προαίσθημα και πάλι καλά επιβεβαιώθηκε».

Βλέποντας στο βίντεο για δεύτερη – τρίτη φορά τη φάση του γκολ που σημείωσε σχολίασε: «Το βλέπω όντως δεύτερη – τρίτη φορά και δε θα είναι μόνο δύο –τρεις (σ.σ. γέλια). Το Το συναίσθημα είναι τρομερό. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι ενώ έχω σκοράρει γκολ και νομίζω φάνηκε κι από τους πανηγυρισμούς. Η αλήθεια είναι πως δουλεύουμε πολλές και ποικίλες κινήσεις στην προπόνηση οι οποίες αρχίζουν και μας βγαίνουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και βγήκε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα».

- Χωρίς να θέλουμε να σε φέρουμε σε δύσκολη θέση, αν η μητέρα σου ήταν σήμερα εδώ τί θα της έλεγες;

«Αν η μητέρα μου ήταν σήμερα εδώ, κατ’ αρχάς μια αγκαλιά, τεράστια αγκαλιά. Ότι θα τη σκέφτομαι πάντα κι ότι την αγαπώ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια