Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαγεωργίου: «Πολύτιμος βαθμός, ψυχολογία για τη συνέχεια»

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου μίλησε για τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας, την μάχη του με τον Ποντένσε...

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου μίλησε για τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας, την μάχη του με τον Ποντένσε, αλλά και το νεαρό σκόρερ των κυανέρυθρων, τον Εμμανουηλίδη.

"Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Δεν παίζουν μπάλα οι αριθμοί. Αν δούμε τα μπάτζετ, τα στατιστικά, δεν φαίνεται στο σκορ. Πήραμε όμως πολύτιμο βαθμό, μας βοηθάει ψυχολογικά και το επόμενο σαββατοκύριακο, στο δύσκολο ματς με τον Παναιτωλικό πρέπει να πάρουμε μια σημαντική νίκη για την συνέχεια. Αν κοιτάξουμε τον πίνακα, ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και εμείς τελευταίοι. Παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, είναι δίκαια πρώτος και σήμερα ήταν καλός είχε τον έλεγχο. Προσπαθήσαμε να μειώσουμε τις τελικές του, νομίζω ότι το κάναμε, δεν κλείδωσε τη νίκη στις ευκαιρίες του. Ήμασταν τυχεροί και τα καταφέραμε. Δώσαμε όλοι το 100% και πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό. Στα αποδυτήρια δεν κοιτάγαμε τον πίνακα της βαθμολογίας, το μείον δεν βοηθάει την ψυχολογία. Μετά την Ξάνθη ήρθε η ελπίδα και πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε στην συνέχεια να αλλάξουμε το κλίμα αν πάρουμε και αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό. Ο Ποντένσε είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω αντιμετωπίσει στην Superleague. Είναι τεχνίτης, έξυπνος, δεν ξέρεις που θα πάει και είναι δυνατό χαρτί για τον Ολυμπιακό. Για τον Εμμανουηλίδη ήταν μια δικαίωση. Είναι πολύ καλός παίκτης. Πιστεύει στον εαυτό του και εμείς πιστεύουμε σε αυτόν. Το μέλλον του ανήκει."

Δεν υπάρχουν σχόλια