Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Είναι αήττητος μέσα στο Νοέμβριο

Ένας εκπληκτικός μήνας είναι αυτός για τον Πανιώνιο, καθώς ο Ιστορικός είναι αήττητος τον μήνα Νοέμβριο στο πρωτάθλημα της Super League....


Ένας εκπληκτικός μήνας είναι αυτός για τον Πανιώνιο, καθώς ο Ιστορικός είναι αήττητος τον μήνα Νοέμβριο στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Ιστορικός αυτό το μήνα είχε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αλλά έδειξε πως είναι παλικάρι, καθώς κατάφερε να πάρει 5 σημαντικούς βαθμούς και το –2 που ήταν στα τέλη Οκτώβρη να το κάνει +3 έξι ημέρες πριν μας αφήσει ο Νοέμβρης.

Ο Πανιώνιος προς στα τέλη του προηγούμενου μήνα γνώρισε μία εντός έδρας σημαντική ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0, ενώ ηττήθηκε στις 27 Οκτωβρίου εκτός έδρας με το βαρύ 4-0 από τον Ατρόμητο.

Έτσι καταλαβαίνεται τι βουνό ανέβηκε αυτό το μήνα ο Πανιώνιος, ο οποίος αρχικά πήρε ένα ψυχωμένο βαθμό στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Άρη στις 2/11, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πήρε ένα σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο απέναντι στη Ξάνθη με 2-1.

Έτσι φτάσαμε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου ο Πανιώνιος έδειξε να μην παρατάει τον αγώνα και στο τέλος δικαιώθηκε παίρνοντας ένα σημαντικό βαθμό με το τέρμα που πέτυχε ο Εμμανουηλίδης.

Τώρα την τελευταία ημέρα του Νοέμβρη ακολουθεί ο πολύ κρίσιμος εντός έδρας αγώνας απέναντι στον Παναιτωλικό ελπίζουμε όλοι ο Ιστορικός να επικρατήσει και να ολοκληρωθεί ένας εκπληκτικός Νοέμβριος για τον Πανιώνιο.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια