Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λίβανος: «Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, νίκη ψυχολογίας»

Για τη νίκη - πρόκριση του Πανιωνίου επί του Χαρίλαου Τρικούπη, στο Μεσολόγγι, μίλησε ο Γιάννης Λίβανος. Ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισ...

Για τη νίκη - πρόκριση του Πανιωνίου επί του Χαρίλαου Τρικούπη, στο Μεσολόγγι, μίλησε ο Γιάννης Λίβανος.

Ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισε -μεταξύ άλλων- πως η ομάδα ακόμα δεν είναι έτοιμη, χρειάζεται περισσότερη δουλειά, όμως αυτή η νίκη δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα (2/10). Νομίζω ότι αν και σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν ήμασταν πλήρεις, εντούτοις καταφέραμε και ανταπεξήλθαμε στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, εφαρμόζοντας όσα είχαμε σχεδιάσει. Ξέραμε τι να περιμένουμε. Ό,τι ακριβώς περιμέναμε, έγινε. Το κακό είναι ότι στην αρχή του παιχνιδιού μπήκαμε πιο χαλαρά από ότι θα έπρεπε, δεχθήκαμε κάποια εύκολα σουτ, με αποτέλεσμα ο Χαρίλαος Τρικούπης να πάρει ψυχολογία και να πιστέψει στη διεκδίκηση της νίκης.

Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι, περάσαμε μπροστά, αλλά δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας και ειδικότερα, ενώ μπήκαμε με μια ικανοποιητική διαφορά στην τέταρτη περίοδο, με κάποια απανωτά πολύ εύκολα λάθη που κάναμε στην άμυνα, καταφέραμε να ξαναβάλουμε τον Χαρίλαο Τρικούπη στο παιχνίδι.

Κρατάμε τη νίκη, το Κύπελλο πάντα είναι ένας θεσμός με εκπλήξεις, εμείς δεν ήμασταν μία από αυτές. Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα, χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά, αλλά αυτή η νίκη μας δίνει μία καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια