Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea Radio: Νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή (04/10/19)

Την Παρασκευή (04/10), στις 18:00, τα μικρόφωνα του Panionianea Radio ανοίγουν ξανά για μία ενδιαφέρουσα Πανιώνια Εκπομπή. Όπως πάντα θ...

Την Παρασκευή (04/10), στις 18:00, τα μικρόφωνα του Panionianea Radio ανοίγουν ξανά για μία ενδιαφέρουσα Πανιώνια Εκπομπή.

Όπως πάντα θα συζητήσουμε για όλη την κυανέρυθρη επικαιρότητα και όλα τα... Πανιώνια Νέα, ενώ με τον ρεπόρτερ Ευάνθη Γκόγκουλη θα επικεντρωθούμε στο ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ.

Καλεσμένος της εκπομπής, στον αέρα του Panionianea Radio, θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ιστορικού Τάκης Γιαννόπουλος, με τον οποίο θα μιλήσουμε για το... χθες, αλλά και το σήμερα του Πανιωνίου.

Επίσης, στο στούντιο μαζί μας θα είναι ο υπεύθυνος της επίσημης μπουτίκ του Πανιωνίου Γιάννης Κοσμίδης, οπου θα μιλήσουμε για πολλά και ενδιαφέροντα.

Η εκπομπή -όπως πάντα- θα έχει και χαρακτήρα συζήτησης με τους ακροατές φίλους του Πανιωνίου, γι' αυτό πάντα η δική σας συμμετοχή, η δική σας παρουσία είναι απαραίτητη, καθώς συμμετέχετε ενεργά με τα μηνύματα σας και τα σχόλια σας.

Ραντεβού, λοιπόν, την Παρασκευή (04/10), στις 18:00. Στο μικρόφωνο θα είναι ο Γιώργος Καρμίρης και ο Παναγιώτης Κυπραίος.

*Tην LIVE εκπομπή την ακούτε από τις εξής συχνότητες:
ΕΔΩ: http://panionianea.caster.fm/
και ΕΔΩ: http://panionianea.myl2mr.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια