Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νικητής στο... θρίλερ!

Μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο κόντρα στο Ρέθυμνο σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε ντέρμπι θρίλερ αλλά βρήκε τον Ιστορικό μεγάλο νικητή. Η ...


Μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο κόντρα στο Ρέθυμνο σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε ντέρμπι θρίλερ αλλά βρήκε τον Ιστορικό μεγάλο νικητή.

Η ομάδα αυτή την φορά έδειξε πείσμα και επιμονή και κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε τόσο πολύ.

70-67 το σκορ με τρίποντο του Πάσαλιτς στα τελευταία δευτερόλεπτα. Το Ρέθυμνο δεν είχε περιθώρια αντίδρασης στην εκπνοή του αγώνα.

Ξεχώρισε ο Σάμουελς, ο οποίος σο ντεμπούτο του έδειξε πως μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

Το παιχνίδι

Με ένα σερί 6-0 ξεκίνησε ο Πανιώνιος στο ματς κόντρα στο Ρέθυμνο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι γρήγορα πλησίασαν και ισοφάρισαν. Οι κυανέρυθροι όμως ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, πήραν εκ νέου το προβάδισμα και με βολές του Μακ Γκιλ ολοκλήρωσαν την περίοδο στο +6 με σκορ 17-11

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το Ρέθυμνο βρήκε ρυθμό, ισοφάρισε, εκμεταλεύτηκε τα λάθη από πλευράς Πανιωνίου   και  πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα στο τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεκαλέπτου. Οι γηπεδούχοι δεν έχασαν την συγκέντρωση τους ανέκτησαν εκ νέου το προβάδισμα δύο λεπτά πριν το τέλος της περιόδου και έκλεισαν το ημίχρονο με σκορ 32-29.

Στην τρίτη περίοδο και ενώ ξεκίνησε με προβάδισμα,  ο Ιστορικός έχασε τον ρυθμό που είχε βρει στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και έδωσε την ευκαιρία  και πάλι στο Ρέθυμνο να κάνει ένα  σερί και να  προηγηθεί. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και στο +11, ο Πανιώνιος μείωσε αλλά οι Κρητικοί έδειχναν να έχουν τον έλεγχο. 47-54 τέλος περιόδου.

Με το Ρέθυμνο να ανοίγει και άλλο την διαφορά αλλά τον Πανιώνιο να δείχνει πειθαρχημένος στο παιχνίδι  και τελικά να ισοφαρίζει κύλησε το πρώτο μισό του τελευταίου δεκαλέπτου. Οι κυανέρυθροι σε αυτό το ματς έδειξαν πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο προηγήθηκαν, ενώ   βρέθηκαν πίσω στο σκορ και με την συμβολή νέου αποκτήματος της ομάδας τον Σαμάρντο Σάμουελ έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι. Η μεγάλη νίκη ήρθε με τον τρίποντο του Πάσαλιτς 5 δεύτερα πριν την λήξη του αγωνα.

Πολύ καλό ξεκίνημα από τον Σάμουελ, ο οποίος από το πρώτο ματς έβγαλε ψυχή και έδειξε ότι μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Δεκάλεπτα: 17-11, 32-29, 47-54, 70-67

Πανιώνιος(Σκαραφίγκας): Βεργίνης, Λαμπρόπουλος 20(2), Καμπερίδης 6(2), Dorris, Samuels 22, Pasalic 8(1), Καμαριανός 3(1), Lee 3, Mcgill 8, Martin

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια