Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κεϊτά: «Δεν δημιούργησα το παραμικρό πρόβλημα στον Πανιώνιο...» (photos)

Σε ανάρτηση στα social media προχώρησε ο Αμπντουλαγιέ Κεϊτά, απατώντας ουσιαστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος η οποία ανέ...

Σε ανάρτηση στα social media προχώρησε ο Αμπντουλαγιέ Κεϊτά, απατώντας ουσιαστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος η οποία ανέφερε πως ο παίκτης την περασμέμνη σεζόν επέδειξε "μία άκρως προβληματική συμπεριφορά".

Ο Γάλλος μέσος μεταξύ άλλων τονίζει πως δεν δημιούργσε πρόβλημα στην ομάδα, ενώ χαρακτηρίζει ως ψευδείς κατηγορίες τα όσα ανέφεραν οι κυανέρυθροι για εκείνον.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Κεϊτά:

"Σχετικά με τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής. Ουδέποτε δημιούργησα το παραμικρό πρόβλημα στην τότε ομάδα μου και όλοι όσοι με γνωρίζουν προσωπικά και συνεργάστηκαν μαζί μου ξέρουν ότι μοναδικός μου στόχος ήταν πάντα να βοηθήσω τον Πανιώνιο, τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου. Σεβάστηκα τους πάντες και ειδικά τους φιλάθλους μας και ποτέ δεν δημοσιοποίησα την τεράστια ψυχική πίεση και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζα από την αδικαιολόγητη παύση καταβολής μισθών μας και την αλαζονική στάση της διοίκησης που επέλεξε την κατασκευή ψευδών κατηγοριών και ιστοριών εις βάρος μου.".




Δεν υπάρχουν σχόλια