Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η απάντηση του Πανιωνίου για Κεϊτά

Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την αποχώρηση του Αμπντουλαγιε Κεϊτά εξέδωσε ...

Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την αποχώρηση του Αμπντουλαγιε Κεϊτά εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Παράλληλα τονίζεται πως παρά τις όποιες προσωπικές επιθέσεις στον Νίκο Ζαμάνη, ο ίδιος θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες για το καλό του συλλόγου.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με αφορμή κάποια δημοσιεύματα για τον ποδοσφαιριστή Κεϊτά, θέλει να ξεκαθαρίσει τα εξής:

Το περσινό καλοκαίρι, με εισήγηση της τότε τεχνικής ηγεσίας, ο παίκτης αποκτήθηκε με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ να έχει, εξ ολοκλήρου δικά του, τα δικαιώματά του τα οποία απέκτησε με μεταγραφή από την γαλλική Αζαξιό, όπως φανερώνουν διάφορα δημοσιεύματα, αλλά και το διαδικτυακό κέντρο μεταγραφών της FIFA το TMS.

Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, ο ποδοσφαιριστής Κεϊτά, επέδειξε μια άκρως προβληματική συμπεριφορά, κυρίως εκτός των αγωνιστικών χώρων και με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα αρχικά του καμώματα, μπορεί να δικαιολογήθηκαν εν μέρει για το καλό της ομάδας, όμως το ποτήρι ξεχείλισε μετά τις αδικαιολόγητες απουσίες του, όπου «ξεχνούσε» να γυρίσει από την πατρίδα του παραμονές κρίσιμων αγώνων και κυρίως τα όσα έκανε μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να αποπεμφθεί από την ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που υπήρξε πρόταση για την παραχώρησή του.

Κι αυτό γιατί τόσο η διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, όσο και προσωπικά ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νίκος Ζαμάνης, έβαλαν πριν και πάνω απ όλα το καλό της ομάδας και την ενότητα στα αποδυτήρια.

Σεβόμενοι το γεγονός ότι πρόκειται για επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ο οποίος άλλωστε απομακρύνθηκε από το σύλλογό μας, δεν επεκτεινόμαστε περισσότερο. Κι ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.

Τέλος, όλοι όσοι περιμένουν στην γωνία και δεν χάνουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν «σφάλματα και λάθη» και να προσωποποιήσουν τις επιθέσεις τους εναντίον κυρίως του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκου Ζαμάνη, πρέπει να ξέρουν ότι και ο ρόλος τους έχει γίνει πλέον φανερός, αλλά κυρίως και οι εντολοδόχοι τους."

Ο κ. Νίκος Ζαμάνης, θα συνεχίσει να εγγυάται την ενότητα του συλλόγου και να προασπίζει τα συμφέροντά του και τέτοιες ενέργειες δεν τον πτοούν. Αντιθέτως, ως γνήσιος Πανιώνιος που έχει μάθει να ζει μες τη φωτιά, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για το καλό της ομάδας, με περισσότερο πείσμα και ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια