Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική νίκη με... δοκιμές!

Φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας έδωσε ο Πανιώνιος το απόγευμα της Πέμπτης (9/5) στη Νέα Σμύρνη, όπου κι επικράτησε με 2-0. Ο Άκ...

Φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας έδωσε ο Πανιώνιος το απόγευμα της Πέμπτης (9/5) στη Νέα Σμύρνη, όπου κι επικράτησε με 2-0.

Ο Άκης Μάντζιος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ολους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, δοκίμασε κάποια νέα παιδιά, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε ο νεαρός αριστερός εξτρέμ (με το νούμερο 9), ο οποίος δοκιμάστηκε από τον τεχνικό του Ιστορικού και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις (δεν έγινε γνωστό το όνομα του).

Τα πρώτο γκολ σημειώθηκε στα πρώτα λεπτα του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Κούρντι να βρίσκει με ωραία μεγάλη μπαλιά τον Μανθάτη, ο οποίος με ωραίο κοντρόλ κι σουτ στη κίνηση μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ήρθε στα τελευταία λεπτά, με τον Σαραμαντα να βρίσκει όμορφα τον Οικονομίδ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με πολύ ωραίο και ψύχραιμο πλασέ έγραψε το τελικό σκορ.

Εκτός από τα δύο γκολ ο Πανιώνιος είχε και δύο δοκάρια με τον υπό δοκιμή παίκτη (με το νούμερο 9).

Να σημειωθεί επίσης πως αγωνίστηκε ο Γιάννης Κιακος, ο οποίος αποτελεί μεταγραφή από τα Μετέωρα για τη νέα σεζόν.

Πανιώνιος: Νίκας, Σταυρόπουλος, Μικο, Σαραμαντάς, Ρέντζας, Κούρντι, Σιντι Αλί, Μανθάτης, Τσιλουλης (και δύο παίκτες υπό δοκιμή).

Στο δεύτερο μπήκαν οι: Παπαγεωργίου, Άρσε, Οικονομίδης, Μακρύλλος, Κιάκος (και κάποιοι υπό δόκιμοι).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια