Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η περίπτωση Κότνικ...

Προσφυγή εις βάρος του Πανιωνίου φέρεται να έχει καταθέσει ο Μάτιτς Κότνικ! Ο Σλοβένος τερματοφύλακας προχώρησε σε αυτή την κίνηση εξ...

Προσφυγή εις βάρος του Πανιωνίου φέρεται να έχει καταθέσει ο Μάτιτς Κότνικ!

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας προχώρησε σε αυτή την κίνηση εξαιτίας κάποιων χρημάτων που του χρωστούσε η διοίκηση του Ιστορικού.

Από τον Πανιώνιο, πάντως, υποστηρίζουν πως τις προηγούμενες μέρες κατέθεσαν τα χρήματα στον 27χρονο γκολκίπερ και έχουν κάνει ότι χρειάζεται για να παραμείνει ο παίκτης στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν συνάντηση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα. Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν...

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως δημοσιεύματα θέλουν τους ανθρώπους του Πανιωνίου να εξετάζουν ήδη (για καλό και για κακό) περιπτώσεις τερματοφυλάκων, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κότνικ, με το όνομα του Φιλίπ Μανοϊλοβιτς να έχει έρθει στο προσκήνιο.

Ο 22χρονος Σέρβος τερματοφύλακας ανήκει στη Χετάφε και πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα. Επίσης, τη σεζόν 2016-2017 ήταν ο βασικός γκολκίπερ του Ερυθρού Αστέρα, με τον οποίο έπαιξε σε 25 ματς. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Bežanija και Bačka Palanka.

Αν προχωρήσει η περίπτωση του, ο Πανιώνιος θα τον αποκτήσει με μορφή δανεισμού, αλλά εξελίξεις θα υπάρξουν μόνο αν φύγει ο Κότνικ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια