Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι Σέρβοι για Πανιώνιο και Μανοΐλοβιτς!

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο Πανιώνιος τον Φιλίπ Μανοϊλοβιτς αναφέρονται τα ΜΜΕ της Σερβίας. Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "m...

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο Πανιώνιος τον Φιλίπ Μανοϊλοβιτς αναφέρονται τα ΜΜΕ της Σερβίας.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "mozzartsport.com" τονίζει -μεταξύ άλλων- πως η ελληνική ομάδα έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον 22χρονο τερματοφύλακα, αφού είναι πιθανό να αποχωρήσει ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας Μάτιτς Κότνικ.

Οι Σέρβοι συμπληρώνουν ότι ο Μανοϊλοβιτς δεν πρόκειται να βρει χρόνο συμμετοχής φέτος στην Χετάφε, όπου ανήκει, καθώς δεν λογίζεται ως βασικός, όμως η ισπανική ομάδα δεν θέλει να τον χάσει και γι' αυτό το λόγο είναι θετική στο ενδεχόμενο να τον δώσει δανεικό στον Πανιώνιο.

Να τονίσουμε εμείς για ακόμη μία φορά, πάντως, πως οι κυανέρυθροι θα προχωρήσουν την περίπτωση του Μανοϊλοβιτς μόνο σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κόντικ!

Ο 22χρονος Σέρβος τερματοφύλακας πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα. Επίσης, τη σεζόν 2016-2017 ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του Ερυθρού Αστέρα, με τον οποίο έπαιξε σε 25 ματς, ενώ παλιότερα είχε αγωνιστεί και σε Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Bežanija και Bačka Palanka.

Αν προχωρήσει η περίπτωση του, ο Πανιώνιος θα τον αποκτήσει με μορφή δανεισμού, αλλά εξελίξεις θα υπάρξουν μόνο αν φύγει ο Κότνικ.

Ο Μανοΐλοβιτς είναι γεννημένος στις 25 Απριλίου 1996, έχει ύψος 1.97 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα (4 συμμετοχές). Τη σεζόν 2016-2017 ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του Ερυθρού Αστέρα, καθώς έπαιξε σε 25 παιχνίδια. Παλαιότερα είχε αγωνιστεί σε Bežanija και Bačka Palanka. Επίσης, έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδας της Σερβίας, ενώ έχει και μία συμμετοχή στην ανδρική ομάδα της χώρας του!

Δεν υπάρχουν σχόλια