Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η παρουσίαση του Νίκου Λινάρδου!

Στην Αίθουσα Τύπου του σταδίου της Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (05/07) η παρουσίαση του Νίκου Λινάρδου από τον Πανιώνιο. ...

Στην Αίθουσα Τύπου του σταδίου της Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (05/07) η παρουσίαση του Νίκου Λινάρδου από τον Πανιώνιο.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα του Ιστορικού, ανέλαβε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες μπάσκετ και οι κυανέρυθροι με την παρουσίαση που έγινε επισημοποίησαν την συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Πρόεδρος της επιτροπής ακαδημιών, Πάρις Λουτριώτης, ήταν εκείνος που παρουσίασε τον Νίκο Λινάρδο στην οικογένεια του -όπως χαρακτηριστικά είπε-, τονίζοντας πως θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, εκτός απο το οικονομικό κομμάτι. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο οργανόγραμμα των υποδομών του μπάσκετ.

Από την μεριά του ο Λινάρδος -μεταξύ άλλων- ανέφερε πως: "Είναι τιμή μου που επιστρέφω στιο δεύτερο σπίτι μου. Είμαι ευγνώμων που η παρουσίαση μου γίνεται στην αίθουσα Τύπου που φέρει το όνομα του πατέρα μου Πέτρου Λινάρδου (ο οποίος ήταν παρών)". Επίσης, μίλησε για την δική του φιλοσοφία που θέλει να φέρει στις κυανέρυθρες ακαδημίες. Παράλληλα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αντιδήμαρχο Νέας Σμύρνης, Ιωάννα Καρυοφύλλη, για την παρουσία της και την βοήθεια της.

Τον λόγο πήρε και ο Πέτρος Λινάρδος, ο οποίος μίλησε για το κοινωνικό πρόσωπο -εκτός από το αθλητικό- που θα πρέπει να δείξει ο σύλλογος του Πανιωνίου.

Φυσικά στο πάνελ της παρουσίασης ήταν και ο Πρόεδρος του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., Άρης Μισαηλίδης, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του καλωσόρισε τον Νίκο Λινάρδο.

Η παρουσίαση, όπως αναφέρουμε και παραπάνω, έγινε στην αίθουσα Τύπου του σταδίου Νέας Σμύρνης, παρουσία δημοσιογράφων και φίλων.

-Διαβάστε ΕΔΩ τις αποκλειστικές δηλώσεις του Νίκου Λινάρδου στα panionianea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια