Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενισχύεται σημαντικά η ομάδα Πόλο!

Η ομάδα Πόλο του Ιστορικού μπορεί τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στην Α2, ωστόσο θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό και γιατί όχι για την ...

Η ομάδα Πόλο του Ιστορικού μπορεί τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στην Α2, ωστόσο θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό και γιατί όχι για την άμεση επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Οι κυανέρυθροι, μάλιστα, ξεκίνησαν δυναμικά το "χτίσιμο" του ρόστερ. Μετά την ανανέωση του Μιχάλη Βέκκου, ήρθαν και οι πρώτες τρεις σημαντικές μεταγραφές.

Ο Πανιώνιος, λοιπόν, απέκτησε τον Χάρη Αϊβαλιώτη, ο οποίος αγωνιζόταν με επιτυχία στην Χίο και άφησε το νησί για να υπερασπιστεί την εστία του Ιστορικού!

Επίσης, οι κυανέρυθροι συμφώνησαν με τον Γαβρίλο Γαβαλά, ο οποίος ξεχώρισε στην Α2 με το Χαϊδάρι και συμφώνησε να επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη.

Τέλος, ο Ιστορικός προχώρησε στην απόκτηση και του Γιώργου Αλεβίζου. Πρόκειται για πολύ έμπειρο αθλητή, ο οποίος αποφάσισε μετά από πολλά χρόνια να παίξει στην Α1 για χάρη του Πανιωνίου. Στην μεγάλη κατηγορία έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, όπως ο Εθνικός, το Καλαμάκι και πέρυσι ο Υδραϊκός. 


Δεν υπάρχουν σχόλια