Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γίνεται... κυανέρυθρος ο Ρέντζας!

Στον Πανιώνιο καθημερινά "τρέχουν" τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Όπως έχουμε ξαναγράψει οι άνθρ...

Στον Πανιώνιο καθημερινά "τρέχουν" τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως έχουμε ξαναγράψει οι άνθρωποι του Ιστορικού και ο Ζοσέ Ανιγκό είναι σε ανοιχτή επικοινωνία, προκειμένου να "γεμίσει" το ρόστερ όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Ο Ρέντζας βρίσκεται εδώ και καιρό ψηλά στην "λίστα" των κυανέρυθρων για την ενίσχυση της ομάδας στην θέση του δεξιού μπακ και σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr η "υπόθεση" του προχωράει καλά και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε θετικές εξελίξεις.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και ο 26χρονος άσος είναι πλέον κοντά στην... Πλατεία!

Όσον αφορά τον Άλμπεργκ, ο 28χρονος επιτελικός χαφ έχει συμφωνήσει με τους κυανέρυθρους και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην χώρα μας για να περάσει από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ιστορικού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και στο επόμενο διάστημα αναμένονται περισσότερες εξελίξεις...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια