Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έκλεισε» ο Ντε Ταντεό!

Παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Μαξίμ Ντε Ταντεό. Ο 24χρονος Γάλλος αμυντικός, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσ...

Παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Μαξίμ Ντε Ταντεό.

Ο 24χρονος Γάλλος αμυντικός, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται συνεχώς στο κυανέρυθρο ρεπορτάζ, ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Ιστορικού και είναι έτοιμος να... ντυθεί στα κυανέρυθρα!

Ο ταλαντούχος αμυντικός φέτος είχε εξαιρετική παρουσία στην Σεντάν και μέτρησε 26 συμμετοχές και 5 γκολ στη National 2 της Γαλλίας.

Με την αναμενόμενη απόκτηση του, λοιπόν, οι κυανέρυθροι ενισχύουν ακόμα περισσότερο την αμυντική τους γραμμή, καθώς θυμίζουμε ότι "κλεισμένος" θεωρείται και ο 30χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός Λουϊζ Γκουστάβο Ντομίνγκες.

Από εκεί και πέρα, ένας ακόμη Γάλλος ποδοσφαιριστής αρέσει και εξετάζεται στη Νέα Σμύρνη. Πρόκειται για τον Σοφιάν Σιντί Αλί, ο οποίους είναι γεννημένος το 1995, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και αγωνιζόταν στην Gemenosienne (National 3).

Ο νέος προπονητής του συλλόγου, Ζοσέ Ανιγκό, γνωρίζει καλά το γαλλικό ποδόσφαιρο και είναι προφανές πως έχει πολύ καλή άποψη τόσο για τον Ντε Ταντεό όσο και για τον Σιντί Αλί.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια