Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τα κατάφερε στην Kαλαμάτα | Έκλεισε τα μάτια σε χέρι-πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Kατσικογιάννης

Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Καλαμάτα ο Πανιώνιος, καθώς ηττήθηκε με 2-0

Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Καλαμάτα ο Πανιώνιος, καθώς ηττήθηκε με 2-0 και έμεινε πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή. Δεν είδε χέρι του Οικονόμου στην περιοχή της Καλαμάτας στο 93' ο Κατσικογιάννης!

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη σε γενικές γραμμές ανασταλτικά είχε πολύ καλή παρουσία, όμως επιθετικά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία, με τις φάσεις που είχε να μην μετουσιώνονται σε γκολ.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το πρώτο  γκολ της νίκης στο 82ο λεπτό με κεφαλιά του Βαφέα, ενώ νωρίτερα ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε πέναλτι του Παμλίδη. Ένα πέναλτι ιδιαίτερα αμφισβητούμενο.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από κόρνερ και γύρισμα του Βενάρδου, η μπάλα βρίσκει σε απλωμένο χέρι του Οικονόμου μέσα στην περιοχή της Καλαμάτας, με τον Κατσικογιάννη να μην δίνει τίποτα! 

Στην αντεπίθεση και στην τελευταία φάση του αγώνα η Καλαμάτα βρήκε και δεύτερο τέρμα, με πλασαριστό σουτ του Τσέλιου.

Τελικό σκορ το 2-0, με τον Πανιώνιο να έχει έντονα παράπονα για την διαιτησία.

Πλέον, η Καλαμάτα ξέφυγε με πέντε βαθμούς διαφορά από τον Πανιώνιο, η διαφορά όμως θα μειωθεί κατά το ήμισυ στα πλέι οφ.
 

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα καλός, με τον κακό αγωνιστικό χώρο να παίζει τον ρόλο του.

Οι κυανέρυθροι ανασταλτικά πήραν πολύ καλό βαθμό, καθώς ουσιαστικά οδήγησαν τους γηπεδούχους να παίζουν κυρίως με βαθιές μπαλιές και σέντρες, με τους Αυλωνίτη και Ζούλια να είναι εξαιρετικοί.

Η ομάδα του Βοσνιάδη απείλησε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, όταν το πλασέ του Μάντζη, υπό την πίεση του Ζούλια, πέρασε άουτ.

Επιθετικά, ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός, όμως είχε αρκετές φορές τις προϋποθέσεις, χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε δύο φορές με τους Μωραϊτη και Κολοβό.

Στο 59' ο Κατσικογιάννης έδωσε πέναλτι για την Καλαμάτα, σε ανατροπή του Γιαννακόπουλου στον Κατάλντι. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έκανε τον σταυρό του ότι δεν τον βρήκε. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Παμλίδης, με τον τερματοφύλακα του Ιστορικού να του λέει "όχι", καθώς έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε την μπάλα.

Η συνέχεια του ματς βρήκε το τέμπο του παιχνιδιού να πέφτει, με τον Πανιώνιο σε διάστημα δύο λεπτών να απειλεί δύο φορές με τους Κολοβό, Στούπη, χωρίς να έρχεται το γκολ.

Το γκολ ήρθε για την Καλαμάτα στο 82'. Ο Βαφέας έκανε δυνατή κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου. Το γκολ που προήλθε από ένα τουλάχιστον αμφισβητούμενο φάουλ.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από κόρνερ και γύρισμα του Βενάρδου, η μπάλα βρίσκει σε απλωμένο χέρι του Οικονόμου μέσα στην περιοχή της Καλαμάτας, με τον Κατσικογιάννη να μην δίνει τίποτα! 

Στην αντεπίθεση και στην τελευταία φάση του αγώνα η Καλαμάτα βρήκε και δεύτερο τέρμα, με πλασαριστό σουτ του Τσέλιου, για το τελικό 2-0.

Το φιλμ του αγώνα

13': Κεφαλιά του Βαφέα, πολλά μέτρα άουτ.

18': Σουτ από τον Καλουτσικίδη, μπλοκάρει ο Γιαννακόπουλος. 

21' Μετά από φοβερή ενέργεια του Κολοβού, ο Κιάκος έκανε το σουτ από τα αριστερά της περιοχής, αλλά ο Καλουτσικίδης κόντραρε την μπάλα, η οποία πέρασε κόρνερ.

44': Συρτή σέντρα στην περιοχή του Πανιωνίου, πλασέ του Μάντζη, υπό την πίεση του Ζούλια, η μπλαλα άουτ.

47': Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Καλαμάτας, το κοντινό τακουνάκι του Μωραϊτη προς την εστία, κόντραρε ο Στρούγγης.

51': Σουτάρει ο Κολοβός έξω από την περιοχή, πέφτει και μπλοκάρει ο Γκέλιος.

57': Σουτ του Μπελμόντ έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από την εστία του Γκέλιου.

60': Ο Γιαννακόπουλος πέφτει και διώχνει το πέναλτι του Παμλίδη!

66': Σουτ του Τσέλιου, εύκολα μπλοκάρει ο Γιαννακόπουλος.

79': Σουτ του Κολοβού, κοντράει στην Οικονόμου η μπάλα και περνάει κόρνερ.

80': Μακρινό σουτ του Κολοβού, η μπάλα άουτ.

82' Γκολ: Η κεφαλιά του Βαφέα βρίσκει στο δοκάρι του Γιαννακόπουλου και εν συνεχεία καταλήγει στα δίχτυα του Πανιωνίου.

94' Γκολ: Ο Τσέλιος με πλασαριστό σουτ κάνει το 2-0.


ΤΟ
LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βοσνιάδης): Γκέλιος, Βαφέας, Στρούγγης, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Οικονόμου, Κατάλντι, Παμλίδης (76' Μιράντα), Μάντζης (62' Κωτσόπουλος), Μορέιρα (85' Σιλά), Τσέλιος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δερμιτζάκης): Γιαννακόπουλος, Βενάρδος, Κιάκος, Αυλωνίτης, Ζούλιας, Μπελμόντ (72' Μπεχαράνο), Στούπης (86' Βοϊλης), Κρητικός (46' Γιάκοβλεφ), Κολοβός (80' Παπαγεωργίου), Μόρσεϊ (72' Φαν Ντερ Βάτερ), Μωραϊτης

Διαιτητής: Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου. 

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), Παγουρτζής (Πειραιά). 

Κίτρινες: Τσέλιος, Τάχατος, Bαφέας - Αυλωνίτης, Στούπης, Κολοβός, Μπέλμοντ 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ακολούθησέ μας στα Social Media!