Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φέρνει Άλμπεργκ ο Ιστορικός!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρόλαντ Άλμπεργκ βρίσκεται ο Πανιώνιος! Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΣΚΑ Σόφιας σ...

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρόλαντ Άλμπεργκ βρίσκεται ο Πανιώνιος!

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΣΚΑ Σόφιας στην οποία άνηκε και οι άνθρωποι του Ιστορικού, οι οποίοι τον είχαν στα "ραντάρ" τους, κινήθηκαν άμεσα και φαίνεται πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία.

Ο Άλμπεργκ έχει γεννηθεί στις 6 Αυγούστου  του 1990, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είναι διεθνής με την Κ20 της εθνικής Ολλανδίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Άλκμααρ, μετά πήε στην Εξέλσιορ και ακολούθησαν οι Ελάζιγκσπορ (Τουρκία), Ντεν Χάαχ, Φιλαδέλφια (MLS), με τελευταίο σταθμό την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Μάλιστα ο ικανός επιτελικός μέσος, όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες, βρέθηκε στην Ελλάδα, συζήτησε από κοντά με την διοίκηση του Πανιωνίου και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να κάνει και τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν χωρίς προβλήματα, τότε θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια