Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τρέχουν» τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν

Εν αναμονή του Ζοσέ Ανιγκό στον Πανιώνιο "τρέχουν" τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Οι άνθρωποι του Ιστορικού βρίσκ...

Εν αναμονή του Ζοσέ Ανιγκό στον Πανιώνιο "τρέχουν" τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού βρίσκονται συνεχώς σε επικοινωνία με τον Γάλλο προπονητή, ενώ βοηθός του, Μπερνάρ Ροντριγκέζ, εδώ και καιρό είναι στην Ελλάδα και φυσικά καθημερινά συζητάει με τους κυανέρυθρους για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Σε καθημερινή βάση οι προτάσεις ποδοσφαιριστών που έρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ από μάνατζερ είναι πάρα πολλές και στον Πανιώνιο εξετάζουν τις επιλογές τους.

Όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο έτσι και φέτος η ονοματολογία σε εφημερίδες και site δίνει και παίρνει. Κάποια ονόματα ισχύουν και κάποια όχι. Το δεδομένο είναι πως οι κυανέρυθροι δουλεύουν καθημερινή με σκοπό να ενισχύσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το ρόστερ της νέας σεζόν, χωρίς ωστόσο να ξεφύγουν στο οικονομικό θέμα, αφού το θέμα της οικονομικής εξυγίανσης αποτελεί προτεραιότητα.

Θυμίζουμε ότι ο Πανιώνιος ουσιαστικά έχει πραγματοποιήσει τις δύο πρώτες του μεταγραφές. Τσιλούλης και Ντομίνγκες θεωρούνται παίκτες του Ιστορικού, ενώ η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά και σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις, χωρίς όμως να έχουν βγει ονόματα προς τα έξω.

Από εκεί και πέρα, δεδομένο θεωρείται ότι θα παραχωρηθεί ο Σπιριντόνοβιτς, με την Παρτιζάν να δείχνει πιο κοντά στην απόκτηση του. Πάντως, έως τώρα, δεν φαίνεται να έχει υπάρξει επίσημη πρόταση των Σέρβων προς τον Πανιώνιο. Εάν τελικά φτάσει πρόταση στα κυανέρυθρα γραφεία, η οποία θα ικανοποιεί τα "θέλω" των ανθρώπων του Ιστορικού, τότε θα γίνει αποδεκτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια